Džena Ortega ne prestaje da diktira TRENDOVE: Promenila je imidž i frizuru koja će biti NAJTRAŽENIJA u narednoj godini

Vesti 21.12.2022 15:32 0

Ulogom "Srede" se proslavila preko noći, a sada je počela i da diktira trendove.

Džena Ortega ne prestaje da diktira TRENDOVE: Promenila je imidž i frizuru koja će biti NAJTRAŽENIJA u narednoj godini

Printscreen/ YouTube

Baš kad smo pomislili da ćemo sa serijom "Sreda" završiti 2022. godinu i do sledeće sezone zaboraviti na svoju opsesiju glumicom Dženom Ortegom, ona nam je dala još jedan povod za kopiranje.

Glumeći Sredu, mlada glumica je mnoge inspirisala svojim gotičkim stilom. Tamna kosa, pletenice i guste šiške postale su sve poželjnije u svetu lepote.

Samo nekoliko nedelja nakon što je svetu objasnila kako joj je Tim Barton pre snimanja nameštao šiške kako bi „svaka dlaka bila na svom mestu“, Džena se odlučila na drastičnu promenu koju je s fanovima podelila na svom Instagram profilu.

Ovde smo pisali i o stilu poznate Srede i gde da pronađete odevne komade u Srbiji.

Dugačku tamnu kosu, koja je bila njen prepoznatljiv znak još od vremena kad je glumila u seriji „Jane the Virgin“, Džena je skratila na kratku slojevitu frizuru, prošaranu kestenjastim pramenovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

 

Za takozvani „wolf cut“ zaslužan je frizer poznatih Dejvid Stanvel koji je njenu kosu ošišao na repaste slojeve, a zatim posvetlio.

Neočekivani novi imidž Džena je predstavila u emisiji „The Tonight Show starring Jimmy Fallon”, u kojoj se raspričala o plesnoj sceni iz serije "Sreda" koju je sama osmislila.

Novu frizuru njen šminker je upotpunio dramatičnim plavim tušem za oči dok je Džena za TV nastup odabrala prozirnu kreaciju dvojca Dolče i Gabane.

Gledaoci emisije, baš kao i njeni fanovi promenu imidža talentovane glumice dočekali su s oduševljenjem.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading