Ovaj MODNI komad dokazuje da je Ana Ivanović KRALJICA stila: Glavni je trend ove zime, a evo gde ga možete kupiti u Srbiji

Vesti 23.12.2022 17:00 1

Kaput Ane Ivanović u koji ćete se odmah zaljubiti, a i prava je poslastica ove zime

Ovaj MODNI komad dokazuje da je Ana Ivanović KRALJICA stila: Glavni je trend ove zime, a evo gde ga možete kupiti u Srbiji

Printscreen/ Instagram

Ana Ivanović jedva čeka praznike. Ima privilegiju da Božić slavi dva puta, pa je i uživanje u ovoj svečanoj sezoni – dvostruko. Zapravo trostruko, jer je između Nova godina.

U novoj objavi na Instagramu nekadašnja teniska zvezda otkrila je da voli božićne markete, od kojih se ovih adventskih dana šarene evropski gradovi. Magičan vajb koji ispunjava dušu, kako je, otprilike, napisala pored fotografije. I njen stajling je magičan, dodaćemo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Za šetnju po gradu lepa Ana je ovog decembra odabrala toplu sivu kapu, rolku, karirani sako, a preko toga elegantni kaput ljubičaste boje, koja je ove hladne sezone u trendu.

Takođe, pisali smo šta naša teniserka nosi u torbi i bez čega ne može da napusti kuću, ali i o bojama koje će se najviše viđati tokom ove zime, u šta spada upravo boja kaputa koji Ana nosi.

Pogledajte dva ljubačasta kaputa koja smo izdvojili za vas, na vama je da odaberete koja vam se nijansa najviše dopada. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
zora
24.12.2022 08:19

Anina ramena su ravna a na slici dole padaju. Drugo, koje je duzine Anin kaput? Trece da li stvarno mislite da to sto nosi Ana mozete kupiti u Srbiji? Znamo da Zara kopira svetske brendove,ali struktura materijla nikad nije ista. Ovaj drugi moze da visi na vama ili da bude tako krut da nemozete da se savijete. Ne obmanjujte narod, znaju oni i bez vas sta ce kupiti.