Od svoje TREĆE godine učestvuje na takmičenjima lepote: Bez šminke je nećete prepoznati, izgleda sasvim drugačije! (FOTO)

Vesti 04.01.2023 16:05 0

Dečja takmičenja lepote su veoma popularna u Americi, a u njima uživa čak i mala Kinli, koja ih posećuje od svoje treće godine

Od svoje TREĆE godine učestvuje na takmičenjima lepote: Bez šminke je nećete prepoznati, izgleda sasvim drugačije! (FOTO)

Instagram/kynleeheimanofficial

Mala Kinli Heiman je gimnastičarka, glumica, model i takmičarka na takmičenju lepote. Bar ju je tako na Instagramu opisala njena mama. Ona ima samo šest godina. Od svoje treće godine ide na takmičenja i isto toliko se bavi gimnastikom i nastupima.

Međutim, njen nalog je pun fotografija na kojima je ona ima preterano šminke na sebi. Ova takmičenja su veoma popularna u SAD, ali u isto vreme i kontroverzna.

Devojčice se pretvaraju da su odrasle, nose haljine i njihova lica malo liče na na prirodno. Potpuno isto sa Kinli. Kada njena mama izbaci neku fotografiju bez šminke, izgleda potpuno drugačije. Međutim, ona je definitivno lepa bez nje i uopšte joj nije potrebna. Mnogi je kritikuju i osuđuju zbog toga.

Kako piše portal nevsbeezer.com , zbog ovih stvari alarmiraju čak i stručnjaci. Poziranje, šminkanje i razmetanje u tako mladoj dobi može dovesti do mnogih problema. Deca kasnije mogu imati psihičke probleme, depresiju ili poremećaje u ishrani, samo da bi bila lepa i savršena. Šta mislite o tome?

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading