Nevena izgleda kao BOGINJA: Ona je najpoznatija fitnes influenserka, telo joj je kao IZVAJANO, a evo šta jede pa izgleda tako SAVRŠENO

Lana Vidović Vesti 07.02.2023 14:50 0

Nevena Komazec, fitnes influenserka podelila je svoj jelovnik

Nevena izgleda kao BOGINJA: Ona je najpoznatija fitnes influenserka, telo joj je kao IZVAJANO, a evo šta jede pa izgleda tako SAVRŠENO

Printscreen/Instagram

 

Navike koje ima Nevena Komazec dovele su je do njene savršene linije. Tako da svi mogu da se odreknu sopstvenih navika koje su loše po njihov izgled i liniju. 

Mnoge devojke koje prate Nevenu, vide kako je sjajne rezultate postigla sa svojim telom zahvaljujući disciplini koje se pridržava.


Kada se upustimo u promenu vezano za fizički izgled, važno je da povedemo računa prvenstveno o treningu i ishrani, ali je potrebno i da se pridržavamo navika koje su neophodne kako bi došlo do dobrih rezultata.


- Takođe jedem kasnije uveče ako sam gladan. Ne gledam na sat i san mi je poremećen ako sam gladna, a ne ako jedem kasnije. Hranim se raznovrsno i kvalitetno, svakodnevno jedem ugljene hidrate i raspoređujem ih tokom dana, jer tako najbolje funkcionišem i imam snage za jači trening sa tegovima. Bila sam u deficitu jedno vreme, ali ne zadugo jer vrlo brzo smanjujem telesne masti i generalno gubim na težini. Nastavila sam da jedem dobro, ali količine su bile manje.


PREHRANA U JEDNOM DANU:

Doručak

Jaja s povrćem i zobena kaša s voćem. Ovo jedem svaki dan jer mi se kombinacija sviđa, a volim obilniji doručak.

Posle treninga: Protein i banana

Ručak

Meso, riža ili neki drugi izvor ugljenih hidrata kao krumpir, kvinoja, proso

Obavezno salata kao prilog

MEĐUOBROK: Avokad tost ili proteinski puding s voćem ili chia puding

Večera

Meso s povrćem ili mladi sir s povrćem.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading