Korigovala je TRI tačke na licu i sačuvala MLADALAČKI izgled: Ketrin Zita - Džouns je zategnuta u petoj deceniji, ali nije PRETERALA u zahvatima

Vesti 15.02.2023 11:40 1

Ketrin Zita - Džouns i dalje pleni svojom lepotom i kaže da je ključan jedan faktor da se održi mladost

Korigovala je TRI tačke na licu i sačuvala MLADALAČKI izgled: Ketrin Zita - Džouns je zategnuta u petoj deceniji, ali nije PRETERALA u zahvatima

Profimedia

Film "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" premijerno je prikazan sinoć u Los Anđelesu. Glavna glumica ovog ostvarenja Ketrin Zita- Džouns bila je u društvu surpuga Majkla Daglasa i njihovog sina Dilana, a njeno lice je sve zaintrigiralo, prenosi Žena.rs.

Iako gazi petu deceniju, može se reći da je njena dugočka kosa njen zaštitni znak i da glumica izgleda kao u ranim tridesetim godinama na crvenom tepihu.

Na njenom licu skoro da nema bora, a tu je i dobro poznati džoker osmeh.

Da li je za ovakav izgled zaslužna dobra nega ili su možda za sve krive plastične operacije?

Glumica negira se podvrgla estetskim operacijama pa kaže da ovako izgleda zahvaljujući zdravoj ishrani, uzimanja dosta vode i plesu koji je njena redovna aktivnost.

Međutim, plastični hirurg Entoni Janu se ne slaže sa njom. On procenjuje da je glumica imala lifting lica, koji je možda urađen i botoksom kao i da se to pre svega odnosi na donji deo lica.

Lekar smatra da su bore na čelu holivudske zvezde i slavne Velšanke korigovane tretmanima botoksa dok su usne "osvežene" filerima, piše thefamilynation.com.

Mogu se često čuti komentari da je Ketrin Zita - Džouns imala niz estetskih korekcija odnosno operacija kao i da je to očigledno kada se uporede njene stare i novije fotografije.

Ona je izjavila da nije protiv plastične hirurgije pa napomenula da ona nije posećivala estetskog hiruga.

 

Komentari (1)
Loading
Mali
24.02.2023 15:14

Sad moze da glumi u horor filmovima, bez sminke, samo ovakva "prirodna" kakva je.