"Stidiš li se zbog toliko FOTOŠOPA"? Sestru su joj proglasili za najzgodniju ŽENU, pa je sad "cepaju" kompleksi

Vesti 16.02.2023 09:33 0

Fotošop i Kardašijani... Opštepoznato, ali od ove sestre su to svi ponajmanje očekivali

"Stidiš li se zbog toliko FOTOŠOPA"? Sestru su joj proglasili za najzgodniju ŽENU, pa je sad "cepaju" kompleksi

Profimedia

 

Kardašijani ne mogu bez fotošopa i to je već opštepoznato. Ali je negde krajnje šokantno da uz svu moguću podršku, profesionalce koji im vode profile, savremene programe za obradu fotografija, fotografe i silne operacije, uspeju da naprave toliko očigledan fejl u fotošopu da boli.

Iako u današnje vreme nema osobe koja bar jednom nije pokušala u fotošopu da popravi svoju nesavršenost, Kardašijanke, Dženerke to rade bahato i često bez imalo stila. 

Kraljice fotošopa su uvek bile Kim Kardašijan, Kloi i Kajli. Sestra za koju se godinama piše i priča da je prirodna i "naturalesa" je Kendal Džener.

Ali smo se sada "isfurali" maksimalno kada smo videli do koje mere je fotošopirala svoje fotografije. Ono što je još smešnije je što na prozivke fanova ne napiše "jesam, sredilka sam sliku malo", nego se opire da fanovi pomisle da je realnije da veruju u njene laži nego u sopstvene oči.

 

 

Istina je da je Kendal najprirodnija od svojih sestara. Njene korekcije nisu prenaglašene, ona na prvi pogled ne deluje izveštačeno. Ali je jasno da je imala neke manje intervencije i to se vidi na fotki nekad i sad.

Ona je izgradila i uspešnu karijeru u modelingu, i radila je revije i slikanja za najprestižnije brendove i magazine, iako su mnogi u početku sumnjali u nju. 

 

 

Dugo je važila za najzgodniju od svih sestara, a onda su se stvari promenile. Kim je neverovatno smršala za prošlogodišnju Met galu, i dobila epitet, da kažemo žargonski "najbolje ribe", zbog čega je čak i upravo Kendal "preotela" određene naslovnice, kao što je poslednje slikanje za Vogue, što se čulo i u njihovom rijalitiju. 

 

 

U nameri da pokaže koliko je zgodna (što jeste, da se ne lažemo), malo se i zaigrala, te je došlo do Fotošop blama koji zaista nije mogao da prođe neopaženo, baš kao što je to bio slučaj prošle godine, na primeru u nastavku. Ipak, ovaj je očigledniji.

 

Komentari (0)
Loading