Za koji trend se nadate da se NIKADA neće vratiti? Ove cipele su izglasane kao najgori ŠUND, i mi se apsolutno slažemo

Vesti 10.04.2023 21:00 0

Odovori na ovo pitanje su uglavnom različiti, ali smo se oko jednog jednoglasno složili

Za koji trend se nadate da se NIKADA neće vratiti? Ove cipele su izglasane kao najgori ŠUND, i mi se apsolutno slažemo

Canva

 

U poslednje vreme, mnogi trendovi su se vraćali u modu, izazivajući podeljena mišljenja i osećanja kod ljudi. Međutim, postoji jedan trend za koji su Srbi jednoglasno rekli da se nikada ne bi trebao vratiti - cipele sa pačjim kljunom.

Postavili smo pitanje na našoj Fejsbuk stranici: Za koji trend se nadate da se nikada neće vratiti?

Odgovori su bili različiti. Nekima smetaju duge šiške, nekima utrpana trenerka u farmerice, drugima kroj farmerica sa niskim strukom, balejaž itd.

Međutim, cipele sa pačjim kljunom su "neprihvatljiv" trend i po mom ukusu.

Ovaj trend je bio popularan pre nekoliko godina, a mnoge poznate ličnosti su ih nosile na crvenom tepihu i drugim događajima. Međutim, ovaj stil cipela nije bio popularan među svim ljudima. Mnogi su se pitali zašto bi neko želeo da izgleda kao da nosi cipele sa ogromnim stopalima.

Kada smo pitali Srbe šta misle o ovom trendu, dobili smo različite odgovore. Neki su rekli da su ove cipele bile smešne i da su izazivale samo podsmeh i čuđenje kod drugih ljudi. Drugi su rekli da su neudobne i da su imale loš uticaj na zdravlje stopala.

Međutim, bez obzira na različite razloge, svi su se složili u jednom - da se trend cipela sa pačjim kljunom nikada ne bi trebao vratiti. Mnogi su rekli da bi to bilo neukusno i da bi izgledalo smešno. Takođe su istakli da su ove cipele jedan od najgorih modnih trendova koji su ikada postojali.

Ukratko, Srbi se slažu da bi bilo najbolje da se cipele sa pačjim kljunom nikada ne vrate. Mnogi smatraju da je ovo jedan od najgorih modnih trendova koji su ikada postojali i da su ove cipele samo izazivale podsmeh i čuđenje kod drugih ljudi. Stoga se nadaju da će ovaj trend ostati zaboravljen zauvek.

Komentari (0)
Loading