Za ovim komadom su POLUDELE trendseterke, a ko ne bi: Ovog proleća ćemo ga viđati na haljinama, kupaćim kostimima i cipelama

Vesti 18.04.2023 13:50 0

Ovog proleća će cvet biti apsolutni hit kao modni dodatak

Za ovim komadom su POLUDELE trendseterke, a ko ne bi: Ovog proleća ćemo ga viđati na haljinama, kupaćim kostimima i cipelama

Profimedia

 

Jedan od detalja koji je posebno privukao pažnju u kolekcijama Magde Butrum je ponovno otkrivanje heklanog materijala. Ovaj materijal koji je nekada bio poznat samo po bakinim stolnjacima i zavesama, postao je moderan i savremen. Heklani materijal Magde Butrum je osvežavajući i nekonvencionalan, što je privuklo mnoge modne trendsetere, ali će ovog proleća predimenzionirani cvetovi biti pravi hit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Magda Butrum je oživjela detalj cveta koji je nekada proslavila Sara Džesika Parker u kultnoj seriji "Seks i grad". Ovaj detalj je prilagođen današnjem vremenu i modernom stilu, što je izazvalo oduševljenje modnih stručnjaka i ljubitelja mode širom svijeta.

Predimenzionirani cvetovi kojima ukrašava već interesantne komade odeće koje pravi poput haljina, kupaćih kostima, topova, zauzeli su važno mesto u ormanima onih koje pomno prate nove modne trendove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Magda Butrym (@magdabutrym)

 

Proeće je definitvno vreme kada svoj garderober preipsitujemo, uklanjamo viškove, neke komade počinjemo da nosimo na drugačiji način, a detalj poput cveta bi definitivno mogao da se nađe kao detalj kojim će vaš svaki autfit dobiti ono nešto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Magda Butrym (@magdabutrym)

 

Jedino što po svaku cenu treba izbeći jeste preterana šminka, pa je obavezno svedite na minimum. Jednostavan razdeljak na sredini ili niska punđa, malo rumenila, braon maskare i sjaj za usne i spremni ste za izlazak.

Komentari (0)
Loading