Modni okršaji na KOAČELA FESTIVALU: Bolje kreacije nikada nismo videli, sve vrišti od DETALJA i boja, a Irina Šajk je izdominirala u ovoj HALJINI

Vesti 12.04.2023 20:30 0

Muzički festival Koačela jedan je od najpopularnijih festivala na svetu

Modni okršaji na KOAČELA FESTIVALU:  Bolje kreacije nikada nismo videli, sve vrišti od DETALJA i boja, a Irina Šajk je izdominirala u ovoj HALJINI

Profimedia

Muzička manifestacija, koja se tradicionalno održava u Empajr polo klubu u Ajdahu u Kaliforniji, svake godine okupi veliki broj poznatih ličnosti i influensera. Opšte je poznato da je Koačela i jedinstven modni ring, posebno za trendseterke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Modne influenserke ove godine su bile posebne aktivne, a čini se da je ove godine poznata muzička fešta  iznedrila moćne i kretaivne kombinacije.

Na festivalu je viđena i Irina Šajk, a njena haljina je izazvala opšte oduševljenje, kako uživo, tako i na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Kkao je festival okupio mnogobrojne modne influenserke, jasno vam je da spektakl nije mogao da prođe bez Kamile Koeljo, čije su kombinacije takođe dobile mnogobrojne pohvale.

Kamila se apsolutno uklopila u ambijent, a kaubojske čizme su odnele pobedu.

Još jedna poznata ličnost koja je oduševila bila je i glumica Kejt Hadson, s obzirom na to da se odlučila na kombinaciju hipi i boho stila, koji nam je poslednjih sezona izuzetno nedostajao.

Modni okršaji na KOAČELA FESTIVALU:  Bolje kreacije nikada nismo videli, sve vrišti od DETALJA i boja, a Irina Šajk je izdominirala u ovoj HALJINI

Profimedia

 

Koja vam se kombinacija najviše dopala?

 

 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading