Suknje su TREND ove sezone: Izaberite idealnu DUŽINU za vašu građu na OVAJ način i naglasite NOGE kao nikada do sad!

Vesti 29.04.2023 12:00 0

Ovo je jedna od važnijih modnih lekcija

Suknje su TREND ove sezone: Izaberite idealnu DUŽINU za vašu građu na OVAJ način i naglasite NOGE kao nikada do sad!

Profimedia

Sve mi jedva čekamo leto kada ćemo zakoračiti u novu lepršaviju energiju. Tada je pravo vreme da se podigne samopouzdanje, obuče neka suknja i naprosto zrači. 

Ako se pitate kako se kombinuju neki različiti stilovi suknji koje su trenutno u modi, mi imamo odgovor:

Mini, do kolena, midi, midaxi ili maxi...

Velika prednost suknji je što različitim dužinama i krojevima možete naglasiti sve što želite a sakriti sve ono što ne želite da bude upadljivo.

Ono što je sigurno, jeste da ih možemo lako oblikovati i prilagoditi, samim tim, verovatno ih zato i obožavamo. 

Ako se pitate koja je idealna dužina za vas, mi savetujemo da probate sve i vidite koja najviše odgovara vašoj građi tela.
Ova dužina suknje posebno dobro pristaje malim ženama

Mini suknje: Kratka trend suknja naglašava noge, što znači da su proporcije sitnih žena istaknute na povoljan način. Donji deo tela je optički istaknut, a noge izgledaju duže.

Suknje do kolena:  Vratile su se u modu i padaju malo iznad ili ispod kolena. Dužina suknje stvara vizualnu iluziju dužih nogu, pogotovo kada je krojena visokog struka.

Midi suknje: Za razliku od maksi suknji, koje su često preduge za male žene , midi suknje sežu do sredine listova, što uravnotežuje proporcije i vizualno izdužuje telo.

Savršena dužina suknje za visoke žene

Maxi suknje:  Dugačka suknja jako laska visokim ženama jer naglašava dužinu i proporcije tela. Većina maksi suknji stvaraju elegantnu siluetu

Midaxi: Između midi i maxi je trend dužine je midaxi, koji je stvoren za visoke žene. Dužina suknje do malo iznad gležnja i samim tim ne stvara toliko "elegantni" utisak, već je povoljan za kombinovanje. 

Ako se pitate na koji način da ih kombinujete, evo nekih primera: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading