Ketrin Zita Džon nikada nije izgledala ovako IZAZOVNO: Na KANSKOM festivalu se pojavila u vatreno crvenoj haljini, momentalno je sve zasenila

Vesti 17.05.2023 08:00 0

Filmski festival u Kanu, na radost svih ljubitelja filma je svečano počeo

Ketrin Zita Džon nikada nije izgledala ovako IZAZOVNO: Na KANSKOM festivalu se pojavila u vatreno crvenoj haljini, momentalno je sve zasenila

Profimedia

Među prvima crvenim tepihom prošetao je Majkl Daglas koji je na otvaranje stigao u pratnji supruge Ketrin Zita-Džons i njihove ćerke Keris Zita-Daglas.

U toaleti boje strasti i ljubavi čuvena glumica pokazala je kako se vlada crvenim tepihom, a prisutni nisu mogli da odvoje pogled od prelepe glumice.

Tako je Daglas, kome je na ceremoniji otvaranja uručena počasna Zlatna palma, ostao u senci su bile supruga i ćerka, koje su za tu priliku bile elegantno odevene. Za ovu priliku, Zeta-Jones je odabrala haljinu koju je dizajnirao Eli Saab, a komad odeće bio je u nijansama crvene sa naglašenim dubokim dekolteom.

Takođe, glumičina ćerka Keris izgledala je elegantno u bledo roze haljini sa cvetnim mrežastim izrezima na bokovima i dubokim dekolteom. Par ima i 22-godišnjeg sina po imenu Dilan, a upoznali su se 1998. i venčali 2000. godine.

Crveni tepih u Kanu ponovo oživljava s početkom 76. izdanja filmskog festivala koji će otvoriti premijera drame "Jeanne du Barry" iz perioda Luja XV.

Film označava veliki povratak glumca Džonija Depa po prvi put nakon njegovog suđenja za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard.

Komentari (0)
Loading