Bob Milice Pavlović je najtraženija frizura ovog leta: Idealan je za tanku kosu, a lako se stilizuje

Olja Jelić Vesti 23.06.2023 11:52 0

Milica Pavlović ponela je najlepšu bob frizuru za leto, a ovaj stil dobro izgleda i kada nije isfeniran, pogotovo sada kada na fen ni ne pomišljamo zbog visokih temperatura

Milica Pavlović

Printscreen/Instagram

Milica Pavlović nedavno je iznenadila sve promenom frizure, te je svoju kosu skratila na dugi blunt bob koji je samo još više istakao njenu lepotu i crte lica. Ova frizura inače je jedna od najpopularnijih za leto, zbog čega je među najtraženijim u salonima, što ne treba da čudi ako se uzme u obzir da je u pitanju jedan od stilova koji dobro izgleda i isfeniran, i kada je bez stilizovanja.

 

 

S obzirom da je u pitanju dugi bob, frizura je praktična i tokom visokih temperatura jer kosu možete, kada vam je potrebno, pokupiti šnalom, ili vezati u rep. Sjajno izgleda i sa aksesoarima poput rajfova i marama, a "trpi" i sva stilizovanja, počev od ravnog, oštrog feniranja, preko talasa, pa sve do lokni. 

 

 

Za one koji nemaju problem sa messy stilovima, ovaj tip blunt boba je idealan jer vam ujutru neće biti potrebno više od par minuta da ga namestite da izgleda kako vam odgovara. Dovoljno je da na dlanove nanesete malo pene za kosu i da je izlomite rukama, gužvajući je.

 

 

Dobićete chic look koji izgleda neodoljivo, pogotovo uz par upečatljivih naušnica. Takođe, plus kod ove frizure je i to što odgovara svima, bilo da imate gustu ili tanku kosu, a s obzirom da nije u pitanju prekratka frizura, veoma brzo će izrasti ukoliko poželite ponovo da imate dugu kosu.

 

Komentari (0)
Loading