Ova Beograđanka je dva puta proglašavana za najlepšu ženu sveta: Iza sebe ostavila je i Kim, njena lepota ostavlja bez daha

Olja Jelić Vesti 04.07.2023 15:16 0

Lepa Beograđanka Džena Dženović koja je redovno na listama najlepših žena sveta oduzima dah izgledom, a nove slike nisu za one sa slabim srcem.

Džena Dženović

Printscreen/Instagram

Priča da su Srpkinje jedne od najlepših žena sveta stara je kao i vreme, a da u svemu tome i te kako ima istine, pokazuje primer Beograđanke Džene Dženović koja se drugu godinu zaredom našla na listi najatraktivnijih.

Naime, magazin "FHM" uvrstio ju je na listu 100 najlepših žena, i to iznad Anđeline Džoli i Kejt Apton, a dovoljno je da bacite jedan pogled na njen Instagram profil da vam bude jasno zašto je to tako.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna (@jennajenovich)

 

Džena se do sada nebrojeno puta našla na naslovnicama časopisa "Maxim", "GQ", "CKM", "Esquire", a sajt Faveable ju je 2019. a onda i 2020. stavio na listu najzgodnijih žena na Instagramu na kojoj se, između ostalih, našla i manekenka Šanina Šajk.

Zgodna brineta inače je rođena u okolini Beograda, a odrasla je uz tri sestre kao najmlađa u porodici sve do šeste godine, kada su se najpre odselili za Nemačku, a potom 1999. u Ameriku, gde živi i dan-danas.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna (@jennajenovich)

 

Lepa Džena danas je fotomodel, a veoma je aktivna i na društvenim mrežama gde je prati preko dva miliona ljudi. Veoma često postavlja izazovne fotografije, te je lako zasključiti zašto se i našla na listi najlepših žena.

Inače, na njenom profilu na LinkedIn-u piše da je želju za uspehom nasledila od roditelja, da je u školi bila veoma zainteresovana za sport, te da je bila uspešan đak kao i da je završila Univerzitet u Arlingtonu u Teksasu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna (@jennajenovich)

 

Džena je pre modelinga bila i lajfstajl bloger, a bavila se i organizacijom venčanja. Ipak ,danas daleko više zarađuje od mreža, gde često deli i fotografije sa mnogobrojnih putovanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna (@jennajenovich)

 

 

Veoma često je porede sa Kim Kardašijan i Kajli Džener, i sličnost je zaista neverovatna. Inače, Džena je pre par godina i posetila Balkan i letovala u Crnoj Gori, odakle je postavljala fotorafije, a na svom profilu često je isticala da je ponosna što je Srpkinja.

 

Komentari (0)
Loading