Ima 92 godine, a grmi: Žena podelila neprocenjive savete kako izgleda upola mlađe

Slobodanka Ćorić Vesti 05.07.2023 13:40 0

"Godine su samo broj! Održavam mladost tako što sam pozitivna i što jedem šta želim. To me čini ovakvom kakva jesam"

žena

Printscreen/TikTok


Ona otkriva da ključ njenog mladalačkog izgleda leži u njenoj sposobnosti da prihvati starenje bez previše brige. Živahna 92-godišnjakinja, postala je viralna među ljudima u strahu od svog mladalačkog izgleda. Mnogi sugerišu da izgleda najmanje 30 godina mlađe od svojih stvarnih godina. Koristeći ovu pažnju, ona sada deli pronicljive video zapise koji otkrivaju njene neprocenjive savete i trikove za održavanje njenog bezvremenskog sjaja.

U nedavnom videu, baka Džoan, koja ima 18 unučadi i 10 praunučadi, iskreno je podelila svoju mudrost sa preko 33.000 pratilaca. Njen savet je osvežavajuće direktan: dajte prednost svom blagostanju i zadovoljstvu tako što ćete se osloboditi brige.

"Da biste ostali srećni, morate prestati da brinete o stvarima. Mislim, smešno je! Nije dobro brinuti - starenje se dešava ako brinete, dešava se ako ne brinete. Pa zašto te uopšte briga? To je samo život", rekla je ona.

Baka Džoan, koja trenutno živi u Španiji i sa dječkom, takođe je podjelila svoju konačnu životnu lekciju: „Ako uživaš u životu, izgledaćeš kao ja.

Svoju sjajnu formu Džoan Vudhaus pripisuje i svom pristupu ishrani. Otkrila je da se nikada nije ograničavala dijetama i da se umesto toga uvek prepuštala hrani koju poželi, prenosi Stil.

 

@joansumner1930 Replying to @louisesutton1 Thank you. ❤️ #grandma #grandmasoftiktok #fyp ♬ Dancing Queen - ABBA

 

"Ne pratim nikakve glupe dijete. Jedem samo ono što želim i što me čini srećnom.” Posebno voli englesku hranu, ali da sada jede više salata jer živi u toplijim krajevima.

Rekavši to, Džoan je priznala: „Odrekla sam se svojih pita.“

"Godine su samo broj! Održavam mladost tako što sam pozitivna i što jedem šta želim. To me čini ovakvom kakva jesam", zaključila je.

Komentari (0)
Loading