Sandale koje čine da izgledate mršavije: Obožavaju ih žene širom sveta, a koštaju 2.000 dinara

Marina Đurđević Vesti 27.07.2023 19:05 0

Postoji nekoliko modela, od niskih do visokih potpetica ili kao obožavane najudobnije ravne sandale

sandale

Shutterstock

Omiljena obuća mnogih žena tokom leta definitivno su sandale. U raznim bojama, sa štiklom, ravne, sa potpeticama ili bez njih,nežniji pol  ih naprosto obožava.

Jedan od omiljenih modela  ove sezone jesu kežual sandale sa vezicama koje se "penju" uz nogu, jer čine da se vizuelno postigne vitkiji i izduženiji izgled noge. One su savrešene uz suknje i haljine svih dužina, a mnogi se odlučuju da ih nose i na šortseve, koji su neizostavi deo letnjeg ormara.

Nije iznenađujuće ni to da su sandale na pertlanje postale ikone čak i među slavnim ličnostima. Svake godine ikone stila iz celog sveta sa ponosom prikazuju ovaj model sandala, a u zavisnosti od boja i dezena, prilagođavaju ih za svečane prilike ili kao deo uličnog stila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elodie (@elodie)

 

Odlika koja je ove cipele nesumnjivo učinila neodoljivim je efekat izduživanja i mršavljenja noge, stvarajući utisak izuzetne vitkosti. 

Postoji nekoliko modela, od niskih do visokih potpetica ili kao obožavane najudobnije ravne sandale. Jedno je sigurno, koji god dizajn da izaberete, jednostavno ne možete pogrešiti sa cipelama na pertle.

Komentari (0)
Loading