Bijonse opet diktira trendove u bjuti svetu: Zlatni tonovi s bogatim pramenovima kao vodeća nijansa narednih meseci

Olja Jelić Vesti 02.08.2023 18:05 0

Bijonse je oduvek bila pionir u industriji lepote, a ovaj put je odabrala boju kose koja podseća na poznati francuski desert crème brûlée

Bijonse

Printscreen/Instagram

Bijonse je oduvek bila pionir u industriji lepote, a ovaj put je odabrala boju kose koja podseća na poznati francuski desert crème brûlée. Nakon godišnjih odmora tražiće se termin više u frizerskim salonima kako bi svi isprobali novu 'it' boju koja je savršena kombinacija tri plave nijanse koje se mogu prilagoditi svakom tonu kose i tena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Hazan (@ritahazan)

 

Iako mnogi od nas još nisu ni otišli na godišnji odmor, nećemo se ni okrenuti i već će početi jesenska sezona. Nakon godišnjeg, a pre nego što uđemo u svoju svakodnevnu rutinu, savršeno je vreme za osveženje i novu boju kose. Najnoviji trend u svetu boja za kosu koji je izazvao sveopće oduševljenje je Crème Brûlée Blonde. Kada razmišljamo o ikonama stila, Bijonse je modna ikona, a njen najnoviji odabir boje kose uzburkao je svet lepote. Zahvaljujući svojoj frizerki Riti Hazan, koja takođe radi sa drugim holivudskim zvezdama, kraljica Bi je odlučila isprobati najsvetliju boju dosad - upravo Crème Brûlée Blonde. 

Ova boja spaja tople, zlatne tonove s bogatim pramenovima u nijansama karamele, stvarajući raskošnu mešavinu koja odiše sofisticiranošću i razigranošću. Savršena je kombinacija tri plave nijanse koje podsećaju na zlatnosmeđi hrskavi vrh slavnog francuskog deserta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Hazan (@ritahazan)

 

Jedan od najprivlačnijih aspekata Crème Brûlée Blonde boje je njena svestranost. Bez obzira na to imate li svetlu ili tamnu kosu, ova višedimenzionalna boja može se prilagoditi širokom rasponu tonova kose i tena. Zlatna baza daje osunčani sjaj, dok pramenovi boje karamele daju dubinu i dimenziju, a najsvetliji pramenovi na vrhu i uz lice pružaju dozu svežine. Sve to čini ovu boju izvrsnim izborom za brinete koje žele posvetliti kosu ili plavuše koje žele dodati dozu topline svojoj boji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Održavanje sjaja Crème Brûlée Blonde boje će zahtevati malo truda, ali rezultati su vredni toga. Potrebno je odabrati kvalitetne proizvode za negu kose,a važna je i dubinska regeneracija kako bi se kosa nahranila i zaštitila od oštećenja koja mogu nastati nakon prelaska na svetliju boju kose. Takođe, zaštita od toplote uređaja za oblikovanje kose, veoma je važna.



 

Komentari (0)
Loading