Penelope Kruz zapalila crveni tepih: Crni kombinezon savršeno izdužuje figuru, a zbog ovog detalja odmah ćete poželeti da ga imate

Jelena Vukelić Vesti 27.09.2023 12:27 0

U okviru Nedelje mode u Parizu održan je događaj Lancome X Louvre, a jedna od najistaknutijih gošći bila je glumica Penelope Kruz. Oskarovka je izgledala senzacionalno u crnom outfitu s golim ramenima.

Penelope Kruz

Profimedia

Gola ramena samo su početak modne poslastice koju je Penelope Kruz donela na crveni, odnosno crni tepih Nedelje mode u Parizu. Glumica je nosila dugački kombinezon uskog kroja u potpunosti izrađen od crne čipke.

Kombinezonu dodatni dašak glamura i senzualnosti daju svjetlucave aplikacije u boji kože. U struku kombinezon ima ušivenu dugačku crnu suknju, u stilu plašta, koja stajlingu daje dozu dramatičnosti.

 

Penelope Cruz je upotpunila modnu kombinaciju za događanje Lancome X Louvre elegantnom crnom torbicom, crnim sandalama sa visokom platformom, otmenim nakitom, visećim svetlucavim min]u[ama i prelepim prstenom.

Jači make-up se savršeno uklopio u celokupni izgled, a lepa Penelope nosila je uvek privlačan smokey eye i ženstveni ruž u nijansi crvene boje koja glumici divno pristaje i dodatno ističe njenu lepotu.

Komentari (0)
Loading