Bakin savet zlata vredi: Devojka otkrila šta joj je rekla da uradi kada su joj uske farmerke i proširila ih očas posla!

Vesti 02.10.2023 09:15 0

Jedna devojka je na društvenoj mreži TikTok objavila u videu trik koji joj je prenela baka i mnogi su bili šokirani što stvarno funkcioniše.

devojka se smeje

Shutterstock

Svi se povremeno malo ugojima pa su nam farmerke uske. Ne morate da kupujete nove. Jedna devojka je bila razočarana jer su joj nove farmerke bile uske, a onda je saznala za trik koji je oduševio. U svom videu Lili Šokneht kaže da je nedavno sebi greškom kupila za broj manje farmerke i ubrzo shvatila da ne može da ih nosi. A onda joj je baka savetovala da u njima ode pod tuš!

"Razgovarala sam s bakom, a ona me pitala 'jesi li se već istuširala u njima?' Pomislila sam: Šta?! Ne, nisam se istuširala u farmerkama. O čemu pričaš? Samo je rekla: ‘Veruj mi, istuširaj se u njima, nosi ih po kući, malo ih rastegni, a onda ih pusti da se osuše na vazduhu.”

Budući da je bila očajna učinila je sve kako je baka rekla, a sledećeg jutra su joj farmerke odlično stajale! Pratioce je šokiralo da to stvarno deluje, iako su se neki unapred ježili od pomisli da treba hodati u mokrim farmerikama.

 

 

"To je odavno poznato, imam 75 godina i to sam u 20-ima stalno radila sa farmerkama u koje više nisam mogla ući!", napisala je jedna žena ispod videa.

Komentari (0)
Loading