Eva Longorija ne zna za grešku: U haljini sa dubokim šlicem zagrmela je na crvenom tepihu

Olja Jelić Vesti 16.11.2023 17:13 0

Špansko izdanje magazina Harper's Bazaar u Madridu je okupilo brojne poznate dame u sklopu nove dodele nagrada "Women of the Year"

Eva Longorija

Profimedia

Špansko izdanje magazina Harper's Bazaar u Madridu je okupilo brojne poznate dame u sklopu nove dodele nagrada "Women of the Year".

Glavna zvezda među zvanicama ove dodele održane u madridskom bioskopu Cine Callao predvodila je zvezda "Očajnih domaćica", 48- godišnja Eva Longorija.

Za tu priliku u potpunosti je zablistala u najpopularnijoj boji sezone istaknutoj na haljini jedinstvenog dizajna. Reč je o kreaciji koju potpisuje proslavljeni libanski dizajner Zuhair Murad, a u prodaji je još uvek dostupna po ceni od 4.00 evra.

Trendovsku crvenu boju na haljini imena Georgette, Murad je istaknuo drapiranjem tkanine koju su pridržavale vezice ukrašene efektnim kuglicama srebrnog sjaja.

Ovu efektnu haljinu za zvezdu "Očajnih domaćica" odabrala je stilistkinja Mejvi Reili, dok se Evin dugodišnji frizer, Ken Pejvs, pobrinuo za elegantno podignutu frizuru.

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading