Najbolje modne drugarice ove sezone: Dve boje su dobile presto s razlogom, evo kako da ih iskombinujete na pravi način

Vesti 07.12.2023 11:46 0

Ako zanemarimo ,,outwear", i biramo crno-crveni svet za bazični autfit, uvek možemo miksovati gornji trikotažni deo u jednoj, a suknju ili pantalone u drugoj boji

moda

Shutterstock

Ako još jednom napišemo da je crvena boja sezone dobićemo ,,cancel", ali to je de facto tačno. Ako ste podlegli pritiscima trenda i kupili nešto crveno ove sezone – priskačemo u pomoć sa savetima sa čim da kombinujete svoj novi odevni komad u ovoj nijansi.

Danas na modnom meniju imamo miks crvene i crne, a zašto se tako dobro slažu pokazaćemo vam u nastavku.

Najbolje drugarice

Da mogu, crvena i crna bile bi najbolje drugarice. One se dopunjuju i izvlače najbolje jedna iz druge, a varijacije na temu kombinovanja ove dve boje idu u nedogled. Jedna od inicijalnih i najlakše primenljivih opcija za ovaj ,,power duo" definitivno je – crne čarape i crveni kaput ili crvene čarape i crni kaput (baš kao na ,,Ferragamo" reviji za tekuću sezonu jer, ne zaboravimo, ova modna kuća je inicijalna kapisla nastanka trenda crvene boje).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by inna fisun (@fisunka)

 

Ako zanemarimo ,,outwear", i biramo crno-crveni svet za bazični autfit, uvek možemo miksovati gornji trikotažni deo u jednoj, a suknju ili pantalone u drugoj boji – ali jako je bitno da se striktno držimo samo crne i crvene kroz celokupan autfit, piše Journal.rs.

Ukoliko vam je kapsulni garderober pretežno baziran na crnim komadima možete ga razbiti crvenim cipelama ili torbom, i basic fit trikotažnim puloverom. Čak će i kompletan crni autfit, sa sve kožnim crnim rukavicama, sjajno izgledati uz jedan upadljivi crveni detalj. 

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading