Poznata dizajnerka naljutila dame: Žene posle 30. godine ne treba da nose farmerke, a posle 40. ovakvu frizuru

Vesti 26.12.2023 16:00 0

Modna kreatorka Karolina Herrera izazvala je raspravu među ženama, a mnoge je i naljutila, jer je izjavila da je neprihvatljivo nošenje farmerki nakon 30. godine i duge kose nakon 40. godine.

poznati

Shutterstock

Poznata po svom elegantnom dizajnu i prefinjenom ukusu, Karolinina primedba je izazvala žustru raspravu o odeći koja odgovara ženama određenih godina. Karolina Herera ima 84 godine, a elegancija je sinonim za njen modni brend već više od 30 godina koji obuhvata odeću, parfeme i modne dodatke.

Karolina kaže da ništa ne stari ženu više od pretvaranja da je mlada. Naglašava važnost negovanja sopstvenog stila posle određenih godina: “Ne verujem u trendove jer trendovi čine da izgledate kao da nosite uniformu, svi izgledaju isto.”

Mini suknja je za mlade

“Nikada ne nosite mini suknje. Mini suknja je za mlade devojke. Što se tiče bikinija, prestala sam da ih nosim kad sam bila u kasnim 40-im ili ranim 50-im.” Kaže i da nošenje farmerki posle 30. godine „ne izgleda kako treba”. To je izazvalo razne reakcije njenih koleginica.

poznati

Shutterstock

Modna dizajnerka Karolina Herera

 

Zaboravite dugu kosu

Karolina vjeruje da žene starije od 40 godina treba da imaju kratku kosu, inače ne izgledaju „otmeno“. Objasnila je: “Žena mora dostojanstveno da stari, a ne da pokušava da bude u godinama u kojima nije, jer će izgledati smešno. Vidim mnoge žene na ulici koje s leđa izgledaju vrlo lepo sa dugom kosom i mini suknjama. Ali kad se okrenu – ah, one su stare!”

Iako Karolina ne savetuje dugu kosu u 40-im, poznate ličnosti, poput Dženifer Lopez, Nikol Kidman i Anđeline Džoli i dalje izgledaju odlično s takvom frizurom. Najvažnije je da se osećate lepo u svom telu i volite ono što vidite u ogledalu.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading