Ni ona nije odolela trendu: Kloi Kardašijan oduševila svojom transformacijom, njena boja kose biće apsolutni hit u 202. godini

Olja Jelić Vesti 23.12.2023 15:35 0

Pravo je vreme za veliku transformaciju kose

Kloi Kardašijan

Profimedia

 

Kloi Kardašijan se prefarbala u tamno uoči Božića, menjajući svoje svetloplave pramenove za medno braon boju, a takođe je dodala ekstenzije uoči zabave svoje porodice za Badnje veče.

39-godišnja rijaliti zvezda na Instagramu je promovisala svoj novi izgled uz natpis da je fotografija snimljena „na setu“. Obožavaocima i porodici se svideo novi izgled, a Kortni Kardašijan je ponosno izjavila: „To je moja sestra!“ 

 

 

 

Ubrzo nakon objave, Kloi se zahvalila ljudima na komplimentima putem Instagram storija. „Hvala vam što vam se sviđa moja nova boja kose“, napisala je uz fotografiju, dodajući da, kada je u pitanju opisivanje tačne nijanse, ona to zove "medna nijansa“.

Mama dvoje dece se pobrinula da oda priznanje svojoj frizerki Trejsi Kaningem i slavnoj umetnici Prisili Vejls. „Moje devojke najbolje rade. Kunem se da imaju magične štapiće.”

Kloi se pridružila ostalim slavnim ličnostima koje su pred 2024. osvežile svoj izgled. Selena Gomez je nedavno izvukla plave pramenove na svoju tamnu kosu, a Kejt Bekinsejl se odlučila za bob i platinasto plavu kosu. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading