Dobar ulov ili greška? Devojka kupila torbu luksuznog brenda za samo 50 evra, mnogi smatraju da ne vredi ni toliko

Olja Jelić Vesti 02.01.2024 21:10 0

Putujući po Belgiji, jedna žena je pronašla originalnu Chanel torbu u second hand butiku, a platila ju je samo 50 evra.

Šanel torba

Printscreen/TikTok

Putujući po Belgiji, jedna žena je pronašla originalnu Chanel torbu u second hand butiku, a platila ju je samo 50 evra. Video je viralan na TikToku, a mnogi smatraju da u pitanju nije dobar ulov, već greška. Video je privukao preko 3.7 miliona pregleda.

Trulež ili oštećenje?

Na TikToku devojka je podelila kako je njihova prijateljica želela da kupi neki suvenir u Belgiji. Na lokalnom buvljaku pronašla je originalnu Chanel torbu i kupila je. U videu je prikazano i kako torba izgleda iznutra. Ruku na srce, ne izgleda kao nova.

 

 

U komentarima su mnogi izrazili zabrinutost da je torba puna suve truleži. To je zapravo gljiva koja uništava drvo, a pojavljuje se u uslovima preterane vlage: "Ali ima suvu trulež", "Suva trulež će se proširiti svuda."

No, među komentarima je osvanuo i jedan koji tvrdi kako u pitanju uopće nije suva trulež: "To je poliuretan, a ne suva trulež. Množe se obnoviti, da, ali neće biti lako." Još je nekoliko komentatora predložilo da odnese torbu na popravak.

U komentarima su odgovorile kako je prijateljica odnela torbu na popravak u Chanel butik u Parizu, ali nisu navele cenu ni trajanje popravke.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading