Bežite suzice: Profi trik sprečava suzne oči i čuva šminku, potreban je samo 1 proizvod

Vesti 23.01.2024 15:10 0

Devojka koja je pokazala ovaj trik je istakla da je to najbolja stvar koju je TikTok naučio...

trik

Printscreen/TikTok/ayaatmishaal

,,Beauty" trikovi su uvek dobrodošli. Bilo da je u pitanju nanošenje šminke, fiksiranje ili skidanje iste, dobro je znati neke korisne cake kako bi vam život bio jednostavniji.

Ukoliko vam oči često suze, naš današnji trik će vam biti posebno koristan. Uz pomoć vazelina ćete uspeti lako da sprečite problem.

Pogledajte i kako:

 

 

Kao što ste imali priliku da vidite iz priloženog snimka, potrebno je samo da štapićem za uši nanesete malu količinu vazelina  na uglove očiju. Devojka koja je pokazala ovaj trik je istakla da je to najbolja stvar koju je TikTok naučio.

Ipak mišljenja su podeljena kada je u pitanju bezbednost korišćenja ove metode. Neki pratioci su naveli da vazelin može izazvati miliju, zapušiti pore i izazvati infekciju. Međutim, postoje i pratioci koji ističu da koriste ovaj trik godinama i da nikada nisu imali problema. Oni paze da nanesu malu količinu vazelina koja ne šteti koži lica.

Ukoliko želite da isprobate ovaj trik, a ne znate kako će vaša koža da reaguje na njega, najbolje je da se posavetujte sa dermatologom. Ne preporučuje se za osobe koje imaju izuzetno osetljivo lice.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading