Srpkinje će ga obožavati: Kaput Megan Markl treba da ima svaka žena, efektan i ide uz svaki stajling

Olja Jelić Vesti 23.02.2024 13:36 0

Megan Markl je na Beverli Hilsu pokazala fantastičan stajling. Meganinom spoju luksuza, minimalizma i večne elegancije teško je naći manu

Megan Markl

Profimedia

Megan Markl voli lepe i elegantne stvari, a paparaci su je ulovili na Beverli Hilsu gde se s prijateljima uputila na ručak u italijanski restoran Cipriani. Obučena u komplet koji se sastojao od crne rolke ukombinovane s crnim pantalonama i sve to upotpunjeno luksuznim smeđim kaputom i odgovarajućom torbicom od brušene kože, Meghan nije skidala osmeh s lica. Dodala je u par pilotskih Givenchy sunčanih naočara, model kakav i njen suprug, princ Hari često nosi.

Svaki komad garderobe je dizajnerski. Pantalone širokih nogavica i visokog struka, model koji slovi za daleko najlaskaviji za siluetu ti idealan odabir za dnevne i večernje beskompromisno elegantne stajlinge, pronašla je kod brenda Ulla Johnsnon.

Kaput je pak čista bezvremenska klasika koja nema konkurenciju – Maks Marin kaput u boji kamilje dlake, šireg okovratnika sa izgledom koji spaja profinjenost i ležernost. Posebnu pažnju je pridala i izboru cipela i torbe. Smeđa kožna torba dizajn je koji potpisuje Cesta Collectivea, brenda koji radi torbice istančanog dizajna i podstiče zanatsku izradu. Po pitanju cipela, izbor je pao na meke Aquazzura balerine od brušene kože u nijansi između plave i crne i time pogodila jedan od trendova koji je najavljen kao vodeći ove sezone.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading