Olovka za usne je obavezan deo mejkap rutine: Evo kako da vam traje tokom celog dana

Olja Jelić Vesti 27.02.2024 18:35 0

Evo kako da vam olovka na usnama traje ceo dan

Olovka za usne

Printscreen/Instagram

Olovka za usta može transformisati izgled usana, poboljšati trajnost ruža za usne i pomoći u stvaranju definisanih i simetričnih usana. U to nas je najviše ubedila Kajli Džener da joj usne izgledaju veće jer ih jednostavno iscrtava malo više nego što bi trebalo. Jedini problem kod olovke za usta je njena postojanost. Evo kako vam traje duže. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caitlin Lawson (@blueyedcai)

 

 

Jedan od glavnih razloga zašto je olovka za usne važna jeste što pomaže u definisanju ivica usana. Pravilno nacrtane ivice mogu učiniti usne punijim i simetričnim, što može poboljšati ukupan izgled lica. Ovaj proizvod je i višenamenski. Braon olovka za usne može se koristiti za oči i usne, a pogodna je i za nanošenje na obrve i obraze kako je objasnila bjuti  influenserka Lena. Ipak, ono što nam je potrebno jeste postojana olovka, koja neće da izbledi u toku dana.

Kako postići dugotrajnost olovke za usta?

Prvo što je potrebno jeste da odaberete nijansu olovke koja vam najviše odgovara. Pro tip je svakako da prilikom odabira nijanse ruža i olovke dobro obratite pažnju i izaberete one koje su približnih tonova. Druga stvar – obezbedite puder za setovanje.

 

 

Kada nanesete olovku i okvirite svoje usne, potrebno je da preko iste nanesete puder za setovanje. Prstom ga razmažite. Dodajte ruž za usne, i zatim opet nanesite puder za setovanje. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading