Grudnjak izašao iz mode? Na Nedelji mode u Parizu, Kejt Mos rame uz rame sa ćerkom, ne zna se koja je lepša

Slobodanka Ćorić Vesti 28.02.2024 07:57 0

Vodeći glamur u prvom redu, veteranki nedelje mode Kejt Mos pridružila se njena ćerka manekenka Lila, a obe su imale jednak udeo u centru pažnje dok su pozirali fotografima

moda

Profimedia

Evropski modni brend Iv Sen Loren predstavio svoju najnoviju kolekciju na Nedelji mode u Parizu u utorak uveče. Francuska modna kuća, poznata po svojim haute couture modnim dodacima i kožnim predmetima, predstavila je svoju predstojeću sezonu  tokom prezentacije sa zvezdama na Place Jackues Rueff u francuskoj prestonici.

Vodeći glamur u prvom redu, veteranki nedelje mode Kejt Mos pridružila se njena ćerka manekenka Lila, a obe su imale jednak udeo u centru pažnje dok su pozirali fotografima.


Glumice Lili Kolins, Olivija Vajld i Ajris Lo - model ćerka glumaca Džuda Loa i Sejdi Frost - takođe su bile prisutne na jednoj od najvećih večeri u dvogodišnjem kalendaru događaja. Činilo se da postoji trend da se zvezde odriču svojih grudnjaka, a gosti uključujući Oliviju, Elzu Hosk i Džordžiju Mej Džeger su u potpunosti izložile svoj dekolte u seksi prozirnim majicama.

Kejt (50) privukla je pažnju u elegantnom zimskom kaputu od veštačkog krzna i haljini koja pokriva butine dok je sedela na svoje mesto u vip redu. Izgled je upotpunila prozirnim crnim hulahopkama i odgovarajućim štiklama, dok joj je kosa bila skupljena u uredan, konvencionalni rep. Dok je njen izgled u prvom redu pored piste bio pažljivo sveden, Kejt je odbacila kaput kako bi pokazala svoje slavne noge dok je napuštala ISL after parti.

 

Obukavši kožne šortsove i crni džemper, Kejt je svoj golišavi izgled istakla sa parom svojih prepoznatljivih štikle. Postavljajući standard za sjajni događaj, Kejt se pridružila njena ćerka model Lila, koja je pokazala svoju neverovatnu figuru u crnoj haljini koja joj stoji kao salivena.

Zvezda u usponu obukla je dugačku haljinu sa visokim izrezom i pripijenim rukavima sa krupnim zlatnim detaljima.

Iris Lo, ćerka slavnog glumačkog para je pokazala obrise grudi dok je za tu priliku obukla šik crnu satensku mini haljinu. Njena odeća bez rukava ostavljala je golu kožu na izložbi sa obe strane i pozadi dok je pozirala na događaju, a bila je u kombinaciji sa crnom kožnom kapom i parom odgovarajućih rukavica.

 
Komentari (0)
Loading