Prva GODINA veze je NAJKRITIČNIJA: Zbog ovoga se PAROVI najčešće svađaju - proverite da li se pronalazite!

Najžena Vesti 13.08.2021 12:40 0

U toku svađe partneri mogu da shvate da su upravo rešili problem

Prva GODINA veze je NAJKRITIČNIJA: Zbog ovoga se PAROVI najčešće svađaju - proverite da li se pronalazite!

Shutterstock

Svađe se smatraju sastavnim delom svake veze, od emotivne do prijateljske. 

Veliki je broj ljudi koji smatraju da je svađa zdrava, odnosno, da je mnogo zdravije, govoriti sve glasno nego ćutati o stvarima koji vas muče, pa makar to bila i svađa. 

Bez obzira na to šta je razlog za svađu, ipak postoje određene stvari koje smetaju skoro svim ženama i muškarcima i koje je veoma teško zaobići, pogoto ako ste na početku ljubavne veze.

1. Svađa zbog načina komunikacije

Ako je jedan partner staložen, a drugi temperamentna osoba, može doći do sukoba oko načina komunikacije i izražavanja emocija. Najbolji način da okončate ovakve svađe je da porazgovarate o tome kada ste oboje smireni i da pronađete adekvatan, manje eksplozivan način za pokazivanje emocija.

2. Trošenje novca

Mnogi parovi raspravljaju oko načina štednje i na šta će potrošiti zarađeni novac. Međutim, često se dešava da se iza svađe oko novca krije nešto dublje. Najčešći razlog za ovu svađu su potpuno drugačiji pogledi partnera na materijalne vrednosti.

3. Zajedničko vreme

Sasvim je u redu da u već uhodanoj vezi provodite manje vremena sa "drugom polovinom" nego na početku. Ali, ako zajedničko vreme postane glavni problem i zbog toga imate žustre svađe, raskid bi mogao da bude sledeći korak. Stoga je veoma važno da porazgovarate sa partnerom i kažete mu da vam u poslednje vreme nedostaje njegova pažnja i vreme koje provodite zajedno.

 

Komentari (0)
Loading