Koliko PASA vidite na ovoj slici? Odgovor govori mnogo o vašoj ličnosti i mentalnom sklopu

K.Ć Vesti 01.02.2022 10:42 2

Ova vizuelna slagalica postala je pravi hit na društvenim mrežama. Prema rečima autora, odgovor otkriva vaše mentalno doba, koliko se zaista osećate starim

Koliko PASA vidite na ovoj slici? Odgovor govori mnogo o vašoj ličnosti i mentalnom sklopu

Printscreen/Wamiz.pl

Ako želite da saznate koliko ste mentalno stari, učestvujte u ovoj kratkoj igrici.

Pažljivo pogledajte sliku i prebrojite koliko pasa vidite. Rezultat će otkriti vaše mentalno doba, koliko se zaista osećate starim.

Koliko je pasa na slici?

U zavisnosti od toga koliko pasa vidite na slici ispod, veća je verovatnoća da ćete se osećati mladim duhom, ili, naprotiv, osećate da ste stariji nego što zaista jeste. U svakom slučaju, tako kažu autori ove optičke varke .

Četiri pasa

Ako ste videli četiri pasa, vaše mentalno doba je između 20 i 25 godina. Vi ste umetnička duša, osoba radoznala o svetu i volite da gledate na stvari iz nove perspektive.

Pet pasa

Ako ste primetili pet pasa, vaše mentalno doba je između 25 i 30 godina. Volite direktnu komunikaciju i jednostavna rešenja. Nema smisla komplikovati, bilo u ljubavi ili u svakodnevnom životu.

Šest pasa

Ako ste videli šest pasa, mentalno imate između 30 i 40 godina. Vezani ste za tradiciju. Oprezni po prirodi, vi ste neko na koga se ljudi mogu osloniti.

Sedam pasa

Ako ste primetili sedam pasa, još uvek ste veoma, veoma mladi u svojoj glavi. Vi ste poverljiva osoba otvorenog uma koja je zadovoljna životom.

Komentari (2)
Loading
Vlada Legenda
01.02.2022 17:04

Ja sam 6 spazio,ali ovog sedmog ne vidim nigde!

Vlada Legenda
01.02.2022 17:04

Ja sam 6 spazio,ali ovog sedmog ne vidim nigde!