Princeza Dajana na Balkanu, retko viđene fotografije: Bosna je bila njeno poslednje putovanje, a povod je bio ovaj čovek

Vesti 13.02.2022 21:22 0

Princeza Dajana je važila za najotmeniju damu na svetu

Princeza Dajana na Balkanu, retko viđene fotografije: Bosna je bila njeno poslednje putovanje, a povod je bio ovaj čovek

Printscreen/Facebook

Dajana je tokom svog života bila veliki dobrotvor i pomogla je mnogima. Njen osmeh je nekada bio dovoljan za nečiju sreću i podstrek. 

Upravo ovaj čovek iz Bosne i Hercegovine je ovog puta bio razlog da se princeza uputi put Balkana.

Muhamed Suljkanović je bio žrtva nagazne mine u šumi i čudom je preživeo teške povrede. Ostao je bez oba stopala, a rane po telu ga i dalje podsećaju na stravičan događaj.

Samo tri nedelje pre nego što je princeza Dajana izgubila život u teškoj saobraćajnoj nezgodi je bila upravo da poseti ovog čoveka i da mu pruži bolju i lepšu budućnost.

Kako kaže porodica Suljkanović, njena ljubaznost i jednostavnost su ostavile veliki trag u njihovim životima. Obećanje je ispunjeno i Muhamed je dobio pomoć.

Uz pomoć skijaških cipela on jedino može da hoda.

Nakon smrti Dajane, Muhamed je odlučio da sačuva sve uspomene na nju. Priliku je dobio za manje od godinu dana i svojoj ćerki dao ime po njoj. 

-  Kada je dete došlo na svet i došlo vreme da se ime da, odlučio sam da će to biti Dajana - rekao je.

Poseta žrtvama mina u BiH bilo je i njeno poslednje putovanje

 

 

 

Komentari (0)
Loading