Bila je NEVINA kada je rodila DETE: "Prijatelji su ISMEJAVALI moje BEZGREŠNO ZAČEĆE"

K.Ć Vesti 27.02.2022 17:30 1

Britanka Kimberli Godsal (38) dočekala je svoju ćerku u februaru 2019. nakon što je potrošila preko 21.000 evra za lečenje neplodnosti

Bila je NEVINA kada je rodila DETE: "Prijatelji su ISMEJAVALI moje BEZGREŠNO ZAČEĆE"

Shutterstock

- Čula sam sve šale od prijatelja o mom "bezgrešnom začeću" ili o tome kako bi Skarlet i ja trebalo da postanemo zvezde predstave o Isusovom rođenju. Ne vređa me niko od njih - rekla je

Kako prenosi britanski tabloid Dejli mejl, Godsal je predstavnik sve veće grupe tzv nevinih majki koje odluče da imaju decu pre svog seksualnog čina. Prijavljeno je da su najmanje četiri klinike za plodnost u Engleskoj pomogle heteroseksualnim devicama da se oplode.

Jedan britanski lekar rekao je za ABC Njuz  da je lično radio sa tri device koje su želele da zatrudne.

- Jedna od njih je bila karijerista i bila je prezauzeta i mislim da nije sebi dala priliku da testira svoju seksualnost. Ipak, smatrao sam da su sve one uravnotežene i psihički pripremljene za trudnoću – rekao je on.

Devica je rodila dete

Godsal - koja je poreklom iz Tanbridž Velsa u Kentu - rekla je za novine da je čekala "prvi put" da se uda, iako nije religiozna.

- Shvatam da je ovo romantičan pogled na život, ali sam od malih nogu znala da ću, uprkos tome što želim decu, imati seks samo sa osobom za koju ću se udati - rekla je ona.

- Ne osuđujem druge ljude zato što imaju više seksualnih partnera – oni mogu da rade šta žele sa svojim telima - rekla je Kimberli. - Takođe ne bih očekivala da je moj partner nevin. Međutim, znala sam da je to ono što želim za sebe - objasnila je.

Uprkos nizu kratkotrajnih veza, Godsal nije pronašla muškarca svojih snova, a u tridesetim je osetila kako njen biološki sat otkucava.

- Od kada znam za sebe, želela sam da budem mama - rekla je.

- Nisam mogla da podnesem pomisao da nikada ne ispunim svoj san o bebi - otkrila je ona. Sa 33 godine izabrala je donora sperme na mreži i platila preko 21.000 evra za postupak veštačke oplodnje poznat kao IUI (intrauterina oplodnja). Odustajanje od nje bilo je jedno od "najtraumatičnijih iskustava" u Godsalovom životu.

- Koristili su spekulum da otvore vaginu, što je za mene bilo veoma bolno, pre nego što su ubacili kateter da bi spermu ubacili u matericu - rekla je ona.

- Posle su mi rekli da je moja reakcija bila zato što sam nevina. Psihički, kao i fizički, nisam navikla ni na kakve aktivnosti tamo dole - dodala je.

"Nekada sam osećala da nisam normalna"

Procedura je bila neuspešna, a Godsal je potrošila još hiljadu na vantelesnu oplodnju. Na kraju, ukupno je platila preko 21.000. evra. Sredinom 2018. godine ispostavilo se da je žena zatrudnela sa ćerkom. I iako joj je porođaj naneo mnogo bola, ne kaje se. Žena je sigurna da je bilo vredno patnje da konačno postane Skarlettina majka. Devojčica će uskoro napuniti tri godine.

 

 


Kimberli je priznala da za nju planira braću i sestre, iako to jednostavno ne može sebi da priušti. Naravno, smatrala je prirodnim začećem, ali ne traži potencijalnog oca na silu. „Ponosna devica“ je primetila da je majčinstvo više nagrađivano od seksualne aktivnosti.

Takođe pogledajte: Vrlina za 3.000 PLN

„Osećao sam se kao da nisam sasvim normalan, da nisam imao seks, i da nisam želeo da umrem a da ne znam kako je to“, priznao je Godsel. - Deo mene se još uvek pita kakav je to osećaj i nedostaje mi, ali nedovoljno da to uradim sa nekim s kim nisam u vezi. Drago mi je što imam svoju devojčicu – zaključila je ona.
Komentari (1)
Loading
Seki
28.02.2022 04:37

Ja bi bio zadovoljan sa 1000 eura ono 20000 neka stoji njoj. A bila bi i ona zadovoljnija na drugi način.