Za GODINU dana dobili su ČETIRI nova člana porodice: Ni lekari ne znaju kako se ovo desilo, tvrde da je pravo ČUDO

Naj žena Vesti 04.09.2021 13:53 0

Iako je zbog pandemije korona virusa zabeležen nagli pad stope nataliteta, jedan bračni par je rešio da malo poradi na tome i da za godinu dana učini čudesnu stvar

Za GODINU dana dobili su ČETIRI nova člana porodice: Ni lekari ne znaju kako se ovo desilo, tvrde da je pravo ČUDO

pixabay

Učiteljica iz Šefilda, Džesika Pričard (31) i njen suprug Hari Vilijams (34) za manje od godinu dana dobili su četvoro dece. Iako su već imali ćerkicu Moli (8), u maju prošle godine prosvetna radnica i njen muž dobili su drugo dete, ćerku Miju.

Međutim, Džesika je tri meseca posle porođaja ponovo zatrudnela, pa je na svet, u aprilu ove godine, donela trojke. Dakle, za 12 meseci, Džesika i Hari Vilijams dobili su četvoro dece.

Iako ovo nikako nisu očekivali, kažu da su zahvalni Bogu i da se osećaju blagosloveno.

- Ginekolog mi je najpre rekao da ćemo imati blizance, što je takođe bio šok. Zatim je nastavio sa pregledom, gde je našao i treći plod - objasnila je Džesika, dodajući da čak ni doktor nije mogao da poveruje i bio je vrlo zbunjen, prenosi "Daily Record".

 

Iz predostrožnosti, trojke su rođene posle 31 nedelje i provele su sedam nedelja u posebnom odeljenju za novorođenčad.

Nakon što je utvrđeno da je sve u redu, Džesika je otišla kući, međutim lekari su imali samo jednu poruku za ovu porodicu.

- Čuda su moguća. Ovi ljudi zaslužili su da imaju mnogo dece.

Džesika je potom otkriva i kako se brine o deci.

- Hranim ih sve u isto vreme. Tačno je da hranjenje traje duže i da umesto jednog, potrebno je tri pakovanja pelena, ali srećna sam i uživam u ovome. Prilično sam organizovana osoba, tako da mi ništa nije teško - rekla je ponosna mama.

Komentari (0)
Loading