Linije na ZGLOBU ruke otkrivaju koliko ćete ŽIVETI: Jedna može da se tumači i kao BLAGOSLOV i kao KLETVA, a evo šta znači kad su ISPREKIDANE!

Vesti 21.06.2022 09:03 1

Veruje se da linije na unutrašnjoj strani zglobova govore mnogo o vašoj sudbini i vašoj ličnosti

ruka

Shutterstock

Veruje se i da su linije na dlanu osobe vrsta mape koja može mnogo toga reći o ličnosti i karakteru te osobe i ponekad čak i da predvidi njenu budućnost.

Vodoravne ili zakrivljene linije na unutrašnoj strani zglobova, ispod šake, manje se spominju a kao i linije dlanova, ona i te kako otkrivaju mnogo.

Većina ljudi ima dve do tri linije na zglobu, a prva linija ili narukvica, označava razdoblje od 23 do 28 godina, druga od 46 do 56 i treća od 69 do 84, a četvrta predstavlja više od 84 godine života.

Prva linija

Prva linija se može videti kada šaku, okrenutu ka gore, savijete ka sebi. Ona je nabitnija. Ukauje na to koliko ste aktivni i zdravi.Trebalo bi da bude jasna, neprekinuta i duboko definisana. Tada osoba može očekivati da će uživati u zdravlju i snazi. Ako je nejasna i slomljena, slabo definisana, tada se smatra da je osoba lošijeg zdravlja i da joj nisu "zvezde" naklonjene. 

Druga linija

Sada pogledajte liniju ispod. Ako je jaka i cela – očekujte sreću i uspeh u životu. Druga linija se koristi za procenu očekivanog bogatstva osobe. Ako je jasno definisana, ravna i neprekinuta, osoba će sigurno doživeti neko ogromno novčano blagostanje i sreću.

Treća linija

Treća predviđa moć i slavu i sposobnost uticaja na druge ljude. Ako je ravna i neprekinuta, vrlo je verovatno da ćete biti izuzetno poštovani i da ćete biti osoba koju će svi pamtiti.

Četvrta linija

Ona je paralelna sa trećom i gleda se kao na neki dodatni bonus. Ako ste jedna od retkih osoba koje imaju tu liniju, ona vam osnažuje i učvršćuje sve ono što vam je predvidela treća linija. Takođe, ova retka, četvrta linija se može protumačiti kao blagoslov ili kletva. Prema nekim verovanjima ona označava dug život sa velikim brojem dece.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
Ja
21.06.2022 14:07

Koja glupost. Linija određuje koliko ces živeti??!! Da odem ja kod plastičnog hirurga, da mi napravi liniju, sa kojom se najduže živi.??!! U čega sve narod veruje. Koliko ces živeti određuje onaj koji ti je taj život i dao!