Uz ovu POZU ćete doživeti intenzivan VRHUNAC: Kada budete probali, neće vam biti potrebna PREDIGRA

Vesti 01.07.2022 23:00 0

Imajući sve to na umu, ovo je jednostavna poza vredna je pažnje jer će se sigurno svideti svim stranama

Uz ovu POZU ćete doživeti intenzivan VRHUNAC: Kada budete probali, neće vam biti potrebna PREDIGRA

Shutterstock

Ako tražite način da uvedete nešto novo u svoj seksualni život, a da to uključuje bliskost i intimu, onda bi ova seks poza mogla biti nešto za vas.

Poza slona možda zvuči malo komplikovano, ali to je zapravo jedna od jednostavnijih poza koje se nalaze u Kama Sutri, a podjednako je ugodna za oba partnera.

Poza je osmišljena tako da cilja ona stvarno superosetljiva mesta, a to je prilično dobra pozicija za isprobavanje kad niste raspoloženi za nešto previše komplikovano.

Inspirisana je parenjem slonova, ponekad poznata kao „držanje slona“, i omogućuje muškarcu da pogodi sva mesta koja će vam pružiti zadovoljstvo.

Kako napraviti pozu slona?

Ova poza je laka da se uradi. Žena treba da legne na stomak s bedrima jedno uz drugo. Verovatno je najbolje to učiniti na krevetu, sofi ili na mestu na kojem će vama i partneru biti prijatno, piše Daily Star.

Muškarac ulazi od pozadi i moraće podupreti svoju težinu na rukama dok su iznad žene. Žena treba podići gornji deo torza s kreveta (ili gde god da leži) kako bi se mogla približiti svom partneru kako bi mogli maziti ili šaptati slatke stvari, ako vam se to sviđa.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading