Ako OVO gledate ja sam MRTAV: Poznati Jutjuber preminuo u 23. godini, a poslednji VIDEO je šokirao ceo SVET!

Vesti 02.07.2022 19:47 0

Poznati jutjuber Tehnoblejd, koji se proslavio igranjem popularne igrice Minecraft, preminuo je u 23. godini

Ako OVO gledate ja sam MRTAV: Poznati Jutjuber preminuo u 23. godini, a poslednji VIDEO je šokirao ceo SVET!

pixabay

Ovu vest je potvrdila njegova porodica u emotivnom oproštajnom videu, piše Bi-Bi-Si.

Na video snimku pod nazivom "So long nerds", koji do juče ima 37 miliona pregleda, nalazi se i njegov otac koji ga opisuje kao "najneverovatnije dete kakvo bi neko mogao poželeti". Oproštajnu poruku, napisanu nekoliko sati pre njegove smrti, na snimku je pročitao njegov otac. "Zdravo svima, Tehnoblejd ovde. Ako gledate ovo. Mrtav sam", prve su reči u videu. Zatim otkriva da je njegovo pravo ime zapravo Aleks, prisećajući se vremena kada je ubedio gledaoce da se zove Dejv.

Otkrio od čega boluje

"Hvala svima što ste podržavali moj sadržaj tokom godina. Da imam još sto života, mislim da bih svaki put iznova izabrao da budem tehnoblejd jer su to bile najsrećnije godine mog života", napisao je on. Prošle godine, Technoblade je otkrio fanovima da mu je dijagnostikovan rak. Jutjub zvezda, koja je osvojila turnire u Minecraft-u, objavila je u februaru u video kampanji za prikupljanje sredstava za pacijente sa rakom. I sam je bio podvrgnut hemoterapiji, terapiji zračenjem i operaciji spasavanja udova nakon što mu je na desnoj ruci razvio bolni tumor. Umro je od sarkoma, retkog raka kostiju i mekog tkiva. On je otkrio svoju dijagnozu u avgustu 2021, objašnjavajući da je u početku mislio da je bol koji doživljava posledica stalnog stresa od preteranog igranja igrica. Nakon što mu je ruka otekla, otišao je u bolnicu i kasnije mu je dijagnostikovan rak.

Do kraja skrivao identitet

 Svoj pravi identitet čuvao je u tajnosti do kraja, a njegov onlajn avatar bila je slika krunisane svinje. Na svom Jutjub kanalu, gde ga prati skoro 11 miliona ljudi, jednom je otkrio: "Igram previše video igrica. Možda nisam najbolji, ali imam vruće laktove." Nakon vesti o njegovoj smrti, navijači, kolege igrači i Jutjuberi odali su mu počast na društvenim mrežama. Njegov otac se zahvalio fanovima u oproštajnom videu. On je objasnio da će deo prihoda od onlajn porudžbina robe njegovog pokojnog sina sada ići u dobrotvorne svrhe. Video je završio pisanom izjavom njegove porodice: "Mi, Technoblade porodica, želeli smo da svi znate koliko obožava i poštuje svoje fanove i kolege. Od prvih dana Technobladea na mreži, uvek je smišljao načine da oduševi i nagradi njegova publika, dodeljivanjem onlajn nagrada, podsticala je dobro sportsko ponašanje, a najviše je delila svoje Minecraft avanture iz zabave i smeha. Čak i nakon svojih uspeha, nekako je uspevao da zadrži svoju dobroćudnu poniznost", rekla je porodica.
 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading