Ovo su NAJGORE poze u krevetu: Nemoguće je uživati u njima a veoma su POPULARNE

M. O. Vesti 11.07.2022 23:00 0

Žene su dale svoj sud o ovim pozama

Ovo su NAJGORE poze u krevetu: Nemoguće je uživati u njima a veoma su POPULARNE

Shutterstock

Naizgleda svima uobičajne poze u krevetu, žene, čitateljke magazina Women’s Health, ocenilo je ovih pet poza za seks.

Više od 1200 čitateljki magazina Women’s Health ocenilo je pet najgorih položaja za seks. Naizgled svima uobičajene položaje poput misionarske i jahačice, žene su ocenile kao loše. Kako bi začinili igrice pod pokrivačem, u misionarskoj pozi ispod karlice postavite jastuk.

1. Doggy style

Žene tvrde kako su previše bolne. Razlog je u tome što je penetracija preduboka, pa je više štetna nego korisna. Navele su kako ovaj položaj ne pruža dovoljno intimnosti. Kako bi sprečili bolan seks u ovoj pozi, održavajte penetraciju kratkom i plitkom, a ne dubokom i brzom.

Pojačajte intimnost. Rukama prolazite kroz kosu partnerke. Možete je i dodirivati po leđima ili nagnuti se napred kako bi joj ljubili po vratu. Ne zaboravite na stimulaciju klitorisa. To što ste usredsređenii na stražnju stranu, ne znači da biste trebali zanemariti njene najosetljivije tačke.

2. Poza jahačice

Ova poza ocenjena je kao loše zbog nesigurnosti. Često se brinu o tome kako njihovo telo izgleda iz perspektive partnera koji leži.

Shutterstock

 

3. Obrnuta kaubojka

U ovoj pozi teško je raditi bokovima upravo zbog obrnutog položaja. Ova poza mnogima zvuči seksi i avanturistički, ali stvarnost je ipak drugačija. Kada pokušate ući u nju, može doći do poteškoća zbog zakrivljenosti penisa koji se ne podudara s uglom vagine. Svaki put kada se penis savije prenisko, to za vas i partnerku može biti bolno i neugodno.

4. Misionarska poza

U ovoj pozi žene teže dolaze do vrhunca jer penis slabije stimuliše pravo mesto, pogotovo ako muškarac nije obdaren. Kako bi je poboljšali, ispod karlice partnerke postavite manji jastuk. Tako će kukovi biti podignuti i penetracija će biti dublja.

5. Poza 69

Žene su zaključile kako se u ovoj pozi teško mogu usredsređeni na vlastiti užitak jer istovremeno pokušavaju zadovoljiti partnera. Za zadovoljstvo i postizanje orgazma važno je i stanje uma. Tako je lakše doživeti orgazam ako su potpuno fokusirane samo na njega, piše Women’s Health.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading