Najprecizniji TEST ličnosti: Odgovorite na ova pitanja i SAZNAJTE o sebi ono što ne smete ni da priznate!

Vesti 08.10.2022 17:20 1

Potrebno je da budete iskreni

Najprecizniji TEST ličnosti: Odgovorite na ova pitanja i SAZNAJTE o sebi ono što ne smete ni da priznate!

Pixabay

Majers-Brigsov test je kreiran tokom Drugog svetskog rata i koristio se u procenama ličnosti pre zapošljavanja. Mnoge kompanije ga i danas koriste kada biraju kandidate za radna mesta.

Smatra se da je ovo jedan od najpreciznijih testova ličnosti, a kratka verzija ovog testa može otkriti puno o vašem karakteru i životu, piše Lovesensa.

Odgovorite iskreno na sledeća četiri pitanja! Ispred svakog pitanja nalazi se jedno slovo koje treba da zapišete. Kada odgovorite na sva pitanja dobićete četiri slova, to je vaš rezultat:

1. Potpuno ste iscrpljeni, nedelja je bila duga i ne najuspešnija. Kako ćete provesti vikend?

E- Pozvaću prijatelje, da saznam kakvi su im planovi. Čuo sam da se otvara novi restoran / puštena je urnebesna komedija / kuglaćemo se. Moramo svi zajedno izaći.
I- Isključujem telefon Ne uželim da me niko uznemirava, ostajem kod kuće. Uključiću novu epizodu omiljene serije, složiti slagalicu, leći u kadu i čitati knjigu.

2. Koji od ova dva opisa vam najviše odgovara?

S- Najvažnije mi je šta se dešava ovde i sada. Polazim od stvarnog stanja stvari, obraćam pažnju na detalje.
N- Činjenice su dosadne. Volim da sanjam i pišem scenarije budućih događaja. Više se oslanjam na intuiciju nego na podatke.

Najprecizniji TEST ličnosti: Odgovorite na ova pitanja i SAZNAJTE o sebi ono što ne smete ni da priznate!

Freepik

 

3. Kompanija koja je konkurent vašem poslodavcu pokušava da vas prevari. U dilemi ste: tamo plaćaju mnogo više, ali ovde je odlična ekipa, a šef odeljenja je nagovestio da vas preporučuje menadžmentu pre odlaska u penziju. Kako ćete doneti odluku?

T- Proučiću sve dostupne informacije o konkurentskoj kompaniji, konsultovati se sa HR menadžerom kojeg poznajem i nacrtati tabelu prednosti i nedostataka. U takvim slučajevima važno je sve trezveno proceniti i odmeriti.
F- Slušaću svoja osećanja. Uvek pokušavam da pratim svoje srce.

4. Ostalo je još dve nedelje do venčanja vaših bliskih prijatelja. Kako se spremate?

J- Već pre mesec dana odabrala sam saksofonistu koji će izvesti splet pesama iz naših školskih godina/sastaviću prezentaciju od fotografija para od trenutka kada su se upoznali / napisaću pesmu / ispeglala sam već odelo / zakazala šminku i frizuru . Više volim da sam potpuno opremljen.
P- Zašto se pripremati? Zabavljaću se i uživati, a zdravicu ću improvizovati, od srca. Sve najbolje stvari se dešavaju spontano.

Spojite svoja slova i pročitajte rezultat - evo koji ste tip ličnosti:

ESTJ - MENADŽER

Praktičan i dosledan, voli red u svemu, planiranje i organizovanje. Ali najviše od svega – da ubede druge da su u pravu i ubede ih u sopstveno gledište. Trezveno gleda na život i veruje, pre svega, činjenicama. Otvoren za komunikaciju, nova poznanstva i bučne kompanije. Ne zaboravlja da se brine o voljenima i zna kako da pokaže svoju ljubav.

ENTJ - KOMANDANT

Za ove ljude je život borba i ekstrem. Tako upoznaje druge i sebe. Smeli i avanturistički, lako se inspirišu i počinju nešto novo. Istovremeno, adekvatno procenjuje svoje sposobnosti - i snage i slabosti. Suptilno osećaju trendove, otvoreni za sveže ideje. Misle pozitivno. Vole sport i sve što je sa njim povezano.

ESFJ - NASTAVNIK

Dobro se slažu sa ljudima, oni su duša svake kompanije. Pažljivi i uvek spremni da pomognu, čak i ako moraju da žrtvujete sopstvene interese zarad druge osobe. Istovremeno, veoma su nezavisni u svojim poslovima i, po pravilu, sve postižu bez pomoći spolja. Od rodbine očekuju samo emocionalnu podršku.

ESTP - MARŠAL

Nastoji da postigne svoj cilj po svaku cenu, čak i ako pređe određene granice. Pridržava se jasnog plana akcije, ne toleriše potčinjavanje i kompromis. Rođeni borac, okretan, ali sabran. U stanju da objektivno proceni čak i najstresniju situaciju i da brzo reaguje.

ENFJ - UČITELJ

Emotivan, elokventan, sa ekspresivnim izrazima lica i razvijenim gestovima. Razume i prenosi emocije drugih ljudi, uhvati i najmanju neiskrenost. Zaljubljeni, nepoverljivi i ljubomorni. Često je spreman za određene događaje, imajući sposobnost da ih unapred predvidi.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Seljaci
28.07.2022 23:09

Dali ste nam samo pola rešenja. Pu. Svaki put se zajebwm kad čitam vaše djubre