Pre nego što pođete putem VEČNIH LOVIŠTA: Isprobajte tri vrele POZE koje će vam zablokirati mozak

Lana Vidović Vesti 11.10.2021 22:48 0

Već znamo da žene obožavaju da upražnjavaju seks, ali, da li smo razmišljali koje su to poze u kojima žene uživaju ili u kojima im je prijatno i najlakše da dožive orgazam? Postoji mnogo poza, ali samo neke prijaju ženama

Pre nego što pođete putem VEČNIH LOVIŠTA: Isprobajte tri vrele POZE koje će vam zablokirati mozak

unsplash.com

 

Žene su uvek spremne da ugode muškarcu, ali te iste žene retko traže svoje omiljene poze. Došlo je vreme da muškarci razumeju šta žene zaista vole u krevetu. Zapamtite, sjajan seks se događa samo onda kada postoji izbalansiranost između zadovoljstva i ugodnosti.

I previše upražnjavana, misionarska poza:

Bez sumnje, muškarac-na-ženi je najčešća poza. Dosadno je, ali seks najčešće počinje ovom pozom, i žene je i dalje vole. U ovoj pozi žene postaju mnogo intimnije sa partnerom zbog kontakta očima.

Žene vole kada su od gore: 

Ovo je stvar koja uzbudi i žene i muškarca, i vrlo verovatno najseksi poza. Ponekad žene vole da dominiraju muškarcima tokom seksa. U ovoj pozi, žene mogu da se pomeraju napred-nazad i stimulišu svoju G-tačku radi velikog orgazma. Možete da pokušate i obrnutu pozu, tj. kada je žena i dalje od gore, ali ti je okrenuta leđima.

Vrela stojeća poza:

Ponekad žene žele da iskoče iz kreveta i nastave da se “igraju” u stojećem položaju. U ovom stilu, ona sedi na površini a on prodire u nju od napred što je dublje moguće i, vrlo verovatno, pogađa G-tačku. Isprobajte ovu pozu u kuhinji ili na površini stola.

Komentari (0)
Loading