U ovoj POZI svi uživaju, ali je MUŠKARCI izbegavaju: Nagovorite ga da PROBATE jer će biti prave EKSPLOZIJE u krevetu

Vesti 13.09.2022 22:30 0

Nisu sve seks poze lagane za izvedbu, ali za one koje garantuju užitak za oba partnera vredi se malo i potruditi.

U ovoj POZI svi uživaju, ali je MUŠKARCI izbegavaju: Nagovorite ga da PROBATE jer će biti prave EKSPLOZIJE u krevetu

Shutterstock

Takva je i poza pod nazivom „amazonka“, omiljena među dominantnijim ženama koje vole da preuzmu inicijativu u životu pa tako i u krevetu, ali muškarcima nimalo nije draga jer se oni u njoj nalaze s donje strane u misionarskom položaju.

Očigledno je već iz samog naziva „amazonka“ da je ova seks-poza dobila ime po Amazonkama mitološkim ženama ratnicama koje su prema priči bile znatno veće i jače od muškaraca, koje su bile vrhunske ratnice, lovkinje i jahačice.

Oboje će uživati

Dakle, u ovoj pozi muškarac leži na leđima i noge su mu savijene u kolenima i njima obuhvata struk žene. Žena sedi na muškarcu i praktično upravlja celom situacijom.

Upravo zbog toga je ova poza manje popularna i čak mrska muškom rodu, ali ko nije probao zaista ne zna šta propušta. Ovo poza, piše Men’s Health, i ženi i muškarcu pruža dodatan užitak upravo zbog položaja penisa, dodatnog trenja, udobnosti i jače stimulacije klitorisa i muškog polnog organa. Uz to, partneri se gledaju oči u oči i muškarac će iz sasvim druge perspektive moći da gleda svoju partnerku kako uživa.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading