Dirljiva priča o mačetu i devojčici: To je bila ljubav na prvi pogled, oboje imaju isti "DEFEKT" i sada su jedno drugom podrška

K.Ć. Vesti 03.10.2022 14:51 0

Preslatko mače je našlo svoj pravi dom

Dirljiva priča o mačetu i devojčici: To je bila ljubav na prvi pogled, oboje imaju isti "DEFEKT" i sada su jedno drugom podrška

Printscreen/Facebook

Peper je malo mrzovoljno mače. Ima ih na milione širom sveta, tako da nije lako naći dom za njih. U slučaju ovog mačeta stvar je bila još komplikovanija jer je imao defekt zbog kojeg je dodatno izgledao manje sladak od ostalih mačića.

Ajvi je rođena 2019. Za svoje roditelje bila je najlepša na svetu, ali kada je njena mama Kejtlin dok je još bila trudna saznala da će Ajvi imati rascep usne, a možda i nepca, bila je užasnuta. U današnjem svetu život nije lak za ljude koji ne ispunjavaju standarde lepote.

Ajvina mama je bila zabrinuta da će devojčici ožiljak upropastiti detinjstvo i da će njena genetska mana ostaviti nisko samopoštovanje kasnije tokom odrastanja.

Ajvi je oduvek bila zainteresovana za mačke. Razvedrila se kada ih je ugledala, pa kada je Kejtlin videla Pepera, nije oklevala ni trenutka. Za njenu ćerku bi takav saputnik koji se bori sa istim stanjem bio savršen saputnik.

Sličnosti se takođe privlače!

Mače i Ajvi su imali mnogo toga zajedničkog pre nego što su se upoznali. Sada je to prava ljubav, a bila je na prvi pogled. I to su obe strane.

Dirljiva priča o mačetu i devojčici: To je bila ljubav na prvi pogled, oboje imaju isti

Printscreen/Facebook

 

"Znam da je Ajvi za sada premlada da bi shvatila da je rođena malo drugačija, ali jednog dana će shvatiti da nije sama. Čak i ako nema prijatelja ili kolegu sa takvim problemom", objašnjava Kejtlin.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading