ODBRANITE se od nasilnika: Cica "ubica" pokazala nam je ČETIRI tehnike samoodbrane koje svaka žena MORA DA ZNA

Vesti 07.10.2022 20:00 0

Kada je Igor Miliošević, višestruku silovatelj iz Beograda, pušten na slobodu, javnost Srbije digla se na noge

ODBRANITE se od nasilnika: Cica "ubica" pokazala nam je ČETIRI tehnike samoodbrane koje svaka žena MORA DA ZNA

Naj žena/Vladimir Marković

Na društvenim mrežama objavljivanje su njegove fotografije i lokacije na kojima se kreće, strah je preplavio žene i više nego ikada pričalo se o tome kako možemo da se zaštitimo od nasilnika.

Igor Milošević je priveden, ali priča o tome kako da se odbranimo ukoliko nas neko napadne nastavila se i dalje. Sve više žena počelo je da se interesuje za časove samoodbrane, a skoro svi treneri su počeli da snimaju klipove na tu temu i da pokazuju tehnike za odbranu od napadača.

Zato je naš portal "Naj žena" sa Cicom Karunc, poznatijom kao Cica ubica, vrhunskim trenerom koja ima višegodišnje iskustvo u raznim borilačkim veštinama, snimio video u kome ćete naučiti kako da se zaštite ako vas neko napadne.

 

 

ODBRANITE se od nasilnika: Cica

Naj žena/Vladimir Marković

 

- Na svom Instagram profilu objavila sam nekoliko videa o samoodbrani.  Ono što mi je zasmetalo su komentari kako žena ni ne treba da pokuša da se odbrani jer je fizički slabija od muškarca pa svakako to neće ni uspeti - rekla je Cica za portal Naj žena.

- Smatram da je potpuno pogrešno reći tako nešto, jer kada se desi napad to nije odmeravanje snaga između žrtve i napadača, već je borba za sopstveni život. U toj borbi žena mora da uradi sve što je u njenoj mogućnosti kako bi izašla kao "pobednik" - dodala je ona.

Pažljivo pogledajte video, vežbajte ove pokrete, i zlu ne trebalo, iskoristite ih ako vas ikada i bilo ko napadne.

Komentari (0)
Loading