Nikada vam ovo neće PRIZNATI: Ovih DEESET stvari svi MUŠKARCI žele, ali se plaše da vam saopšte

Vesti 04.11.2022 16:23 0

Često možete čuti da svaka žena krije neku tajnu, ali ih sigurno imaju i muškarci. Ovo je lista od 10 stvari koje muškarci nikada neće priznati ženama

Nikada vam ovo neće PRIZNATI: Ovih DEESET stvari svi MUŠKARCI žele, ali se plaše da vam saopšte

unsplash.com

1. Privlače ih samouverene žene.

Samopouzdanje je veoma privlačno, pa će većina muškaraca biti sa manje privlačnom ženom koja pršti od samopouzdanja, nego sa klasičnom lepoticom koja nije sigurna u sebe.

2. Ipak, i izgled im je važan.

Muškarce obično privlači negovan, ženstven izgled. Dakle, u većini slučajeva vole eleganciju mnogo više od vulgarnog stila gde žena pokazuje previše i time ubija magiju iščekivanja...

3. Ne znaju nešto da urade

Dečaci obično misle da je važno da ostave muški utisak, pa im je teško da priznaju da nešto ne mogu ili ne znaju – jer misle da uvek moraju da budu jaki, pametni i sposobni za rešavanje problema. Zato često nešto počnu iako nisu sigurni kako će se završiti.


4. Neka ženska pitanja ih zbunjuju.

Žene znaju da postavljaju pitanja poput "Jesam li debela?" što može da zbuni mnoge momke, jer osećaju da ako su iskreni, mogu da nastradaju. Ponekad će zato primetiti da određena odeća čini da žena izgleda deblje, ali će zarad mira u kući to prećutati.

5. Ne mogu sebi da priuštie sve.

Muškarci se stalno takmiče – upoređuju se sa drugim muškarcima u okruženju i ne vole da priznaju poraz. Zbog toga im je teško da priznaju ženi da joj nešto ne mogu da priušte. Ali ženama kojima je iskreno stalo to neće smetati. Dakle, momci, opustite se!

6. Ponekad su ljubomorni.

Iako će to teško otvoreno pokazati, a još teže priznati – muškarci su često ljubomorni.

7. I oni vole komplimente.

Iako je donekle uvreženo mišljenje da su muškarci ti koji bi trebalo da obasipaju ženu komplimentima, nije velika tajna da i oni vole da ih čuju iz ženskih usta – uostalom, oni su i emotivni bića. Njima su potrebni dokazi ljubavi, male reči i gestovi kojima otkrivate svoje emocije, ali i uočavate dobro u njima.

8. Ponekad uživaju i u ženskim filmovima.

Momci ponekad vole i da gledaju TV emisije, serije i filmove koje uglavnom gledaju žene, jer ih to opušta. Ali mnogi to nikada ne bi otvoreno priznali ili se hvalili svojim prijateljima – uvereni su da bi to moglo da ih učini manje muževnim.

9. Stalo im je do urednih noktiju

Znaju da žene vole da vide kako se muškarac brine o sebi, uredan je, čist, a nokti izgledaju savršeno, bez ikakvih tragova ispod njih.

10. Ne napuštaju žene bez razloga

Ako je muškarac iskreno zaljubljen u ženu i brine o njoj, nikada je neće ostaviti bez dobrog razloga, niti će mu to biti lako.

 

 

Komentari (0)
Loading