Ispovest MAME koja je rodila jednojajčane TROJKE: "Ceo svet se pita kako ih RAZLIKUJEM, a moja tehnika je JEDNOSTAVNA"

Vesti 05.11.2022 19:08 0

Majka Meg Korzon ima tri sina Olivera, Lea i Elijasa i često na svom profilu deli razne video snimke iz njihovog života.

Ispovest MAME koja je rodila jednojajčane TROJKE: "Ceo svet se pita kako ih RAZLIKUJEM, a moja tehnika je JEDNOSTAVNA"

Printscreen/TikTok

Ona je izjavila da su je više puta pitali kako razlikuje decu, s obzirom na to da običnom posmatraču deluju potpuno identično.

Mame međutim poznaju svoju decu bolje od bilo koga drugog, pa će primetiti svaku sitnicu na njima: sitne madeže, temperament i šta im se sviđa ili ne sviđa. 

- Ljudi me stalno pitaju kako razlikujem svoje sinove. Pa, sad ću ti pokazati. Moj metod je zapravo veoma jednostavan - rekla je mama na snimku. Naime, ona tvrdi da svakodnevno radi ono što sve majke rade, a to je da ih gleda i pokušava da uoči šta je to što ih čini posebnim. Prvo je povela sina Olivera i objasnila da je on najmanji, ali da se vrlo brzo iznervira, a voli i da se zeza. Takođe ima začepljen suzni kanal, pa mu je oko često crveno.

Ispovest MAME koja je rodila jednojajčane TROJKE:

Printscreen/TikTok

 

Zatim je pokazala sina Lea, za kojeg kaže da ima malo uže lice od druga dva sina, a ima i mladež na jednom malom prstu. Na kraju je dovela i sina Elijasa, za kojeg tvrdi da se često mršti i ima zaobljenije lice od njegove braće, a voli i da istražuje. Nakon što je predstaviliasva tri sina i pomogli korisnicima društvene mreže TikTok da ih bolje upozaju, mnogo njih je i dalje ostalo prilično zbunjeno.

- Kako možeš da mi kažeš da ceo snimak nije bila ista beba? - napisao je jedan korisnik. - Sve što vidim je Oliver u tri različita odela - našalio se drugi.
 

Komentari (0)
Loading