Hrvatica opsovala muža i završila iz REŠETAKA: Evo zbog koje PSOVKE naše komšije idu u ZATVOR

Vesti 28.10.2021 16:45 0

Gabi (50) završila je u zatvoru pošto je mužu tokom svađe rekla da "puši", a on ju je snimio i odmah prijavio

Hrvatica opsovala muža i završila iz REŠETAKA: Evo zbog koje PSOVKE naše komšije idu u ZATVOR

EPA

Zbog ovih reči provela je noć u policijiskoj stanici i osuđena je na čak 45 dana zatvora uslovno.

Prema presudi, Gabi je prošlog septembra oko 13.20 časova u porodičnoj kući na području Zagreba u prisustvu dvoje maloletne dece počinila psihičko nasilje u porodici nad suprugom Ivanom rekavši mu: "Puši k, nejnog supruga je to uznemirilo i povredilo mu dostojanstvo - prenosi "Danica.hr".

Žena, koja je udata i majka troje dece sa fakultetskom diplomom, priznala je da je psovala muža, ali tek pošto joj je on rekao da je "budala" i jer ju je snimao mobilnim telefonom bez njenog znanja i odobrenja.

- Deca nisu bila prisutna. Znam da sam pogrešila i nije trebalo to da kažem, ali on me je uvredio i ja sam samo odgovorila. Ali deca to nisu čula - rekla je ona na sudu, prenosi "24sata.hr".

U braku je, kaže, 20 godina, a problemi su nastali kada ju je muž optužio da ima ljubavnika pre dve-tri godine i pratio i prisluškivao njen telefon.

Suprug, bivši policajac, ranije je osuđivan za nasilje u porodici nakon što ga je supruga prijavila za sličan slučaj. On je priznao da je tog dana snimio svoju suprugu kako mu izgovara pomenutu uvredu i odmah je otišao u policiju da podnese prijavu protiv nje.

- Uvrede i provokacije od strane supruge u ovih godinu i po dana sastojale su se od toga da ne prođe ni dva dana, a da žena ne kaže: Vas četvoro ste debili, neradnici i gadovi - svedoči suprug Ivan na sudu.

- Nisam rekla debili - ubacila se Gabi u sudnici.

- Takođe, žena mi kaže da sam krpelj i da sam gori od krpelja jer se krpelj napije krvlju i otkine. I svaki dan mi pred decom govori da sam "kreten". Nisam joj rekao da je "glupa budala". Osuđen sam za nasilničko postupanje prema svojoj supruzi ,ali sam uložio žalbu i to nije pravosnažno. Posle toga, zbog posla, veoma pazim da više ništa ne kažem i da završim na sudu - zaključio je njen suprug Ivan.

Posle te svađe više ne žive zajedno, otkrio je na kraju suprug. Presuda je nepravosnažna i Gabi se na nju može žaliti.

Inače, Gabi nikada nije kažnjena za porodično nasilje.

Komentari (0)
Loading