Tamara se PORODILA u avionu, a NIJE znala da je trudna: Detetu je dala IME po čoveku koji joj je POMOGAO, a u Srbiji ima DIVNO značenje

Vesti 13.12.2022 14:42 1

Porođaj nekad bude pravo iznenađenje pa se može dogoditi i u avionu.

Tamara se PORODILA u avionu, a NIJE znala da je trudna: Detetu je dala IME po čoveku koji joj je POMOGAO, a u Srbiji ima DIVNO značenje

Shutterstock

Mlađa žena Tamara porodila se prošle nedelje dok je bila na letu KLM-a iz Ekvadora za Amsterdam, objavila je holandska bolnica koja je preuzela putnicu, prenosi Hina.

Nekoliko sati pre sletanja prošle srede, žena je osetila bolove u stomaku i otišla u toalet gde je posle nekoliko kratkih kontrakcija rodila sina, saopštili su iz bolnice "Spaarnse Gasthuis" dodajući da je žena rekla da nije znala da je u drugom stanju.

Nalazila su se u avionu dva lekara i medicinska sestra iz Austrije koji su pružili pomoć. Porodilja je prebačena u bolnicu nakon sletanja. I mama i beba se osećaju dobro, potvrdili su iz bolnice.

Tamara će, kada uslovi to budu dozvoljavali, nastaviti put za Madrid, kako je prvobitno planirala, nakon što joj je bolnica osigurala potrebnu dokumentaciju za bebu.

Kako navode iz bolnice, majka je sinu dala ime po jednom od ljudi koji su joj pritekli u pomoć, Maksimilijan. Ime je veoma popularno u svetu pa i u našoj zemlji.

Ime Maksimilijan ima latinske korene. Ime dolazi od rimskog ličnog imena Makimilianus, koji dolazi od istoimenog Makimusa, što znači „najveći“. Ime Makimilian odgovara srodnom imenu Makim.

 

 

Maksimilijan je prilično emotivan, uporan, tvrdoglav i buntovni čovek. Njegova najveća iskrenost i direktnost ponekad izazivaju svađe i nesuglasice. Međutim, on je smirena i uravnotežena osoba, marljiv i promišljen radnik.

Maksimilijan je često stidljiv, međutim, tvrdoglav je čovek koji ne menja svoja uverenja. Ovu osobu odlikuje zavidno strpljenje, koje se može očitovati i u službi i u porodičnim odnosima. Maksimilijanu je svojstvena radoznalost, zanima ga sve i svi, pa ponekad može da se odrekne onoga što je započeo na pola puta.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
bager
16.12.2022 17:15

A nije znala i da druge reaakcije organizma najavljuju drugo stanje,,naivna kao francuska sobarica ,verujem da je nevinost izgubila na porodjaju,,sve je to unapred isplanirano zbog papira za bebu i nju