Ovo je NAJPOTRESNIJA FOTOGRAFIJA koju ćete danas videti: Evo zašto je ova BEBA okružena ŠPRICEVIMA

Vesti 31.07.2021 08:00 0

Ako postoji fotografija koja savršeno oslikava sav bol, ali i radost vantelesne oplodnje, to bi svakako mogla biti ova.

Ovo je NAJPOTRESNIJA FOTOGRAFIJA koju ćete danas videti: Evo zašto je ova BEBA okružena ŠPRICEVIMA

Printscreen/Facebook

Fotografija, podeljena na Facebook stranici Institut Sher, prikazuje pravu definiciju ljubavi i hrabrosti utkanu u stvaranje ove prelepe devojčice.

Na fotografiji je beba okružena stotinama injekcija, špriceva i bočica koje je njena majka koristila tokom mukotrpnog postupka vantelesne oplodnje kroz koji je prošla da bi zatrudnela. Postupak je trajao više od godinu i po dana. U trenucima kada priroda "ne sarađuje", vantelesna oplodnja može postati svetionik nade ljudima koji žele i trude se da postanu roditelji.

Ova fotografija je dokaz da bi roditelji učinili sve za svoje dete.Doktorka Molina Daial sa Instituta Sher rekla je za "ABC News" da na fotografiji nisu svi lekovi koje je majka morala da uzima tokom procesa začetća devojčice na slici.

- Majka je prošla više ciklusa medicinski potpomognute oplodnje tokom godinu i po dana - rekla je.

Majka je htela da ostane anonimna i rekla je samo da su igle najlakši deo procesa. Emocionalna borba, tuga i uzbuđenje ostavili su traga. Vreme joj je pobeglo, pa se zbog godina odlučila za vantelesnu oplodnju.

Fotografiju je na svojoj Facebook stranici objavila klinika za lečenje neplodnosti Institut Sher, sa inspirativnim tekstom o ljubavi i nadi sa kojom je rođena ova prelepa devojčica. Majka devojčice poručila je svima koji se bore sa neplodnošću da nikada ne odustanu, da nikada ne izgube nadu i da uvek veruju u čuda - jer se ona dešavaju!

Komentari (0)
Loading