Devet meseci mučnine, a oni izađu i izgledaju kao tate: Mame dele slike svojih "RUŽNIH BEBA", a sve zbog SUMANUTOG trenda na TIKTOKU

K.Ć. Vesti 29.05.2022 17:20 1

Mnogi roditelji veruju da su njihova deca najlepša na svetu, ali ne i ove mame

Devet meseci mučnine, a oni izađu i izgledaju kao tate: Mame dele slike svojih "RUŽNIH BEBA", a sve zbog SUMANUTOG trenda na TIKTOKU

Printscreen/TikTok

Mnogi roditelji veruju da su njihova deca najlepša na svetu. Ali ne i Lusi Baehr, koja se pridružila izazovu ružnih beba na TikToku. Amerikanka je objavila snimak sa fotografijama svog mališana, na kojem dete pravi razne grimase. Snimak je u trenu postao viralan.

Ružne bebe 

Mala Ris rođena je sa jako natečenim nosom. 

- Sećam se da sam pogledala svog muža i rekla: Pa, bar je dobro - prokomentarisala je Lusi i dodala u šali - Ljudi jednostavno nisu komentarisali njen izgled.

Kada je Baehr saznala da roditelji na TikTok-u dele fotografije svoje "ružne dece", nije mogla da odoli da se ne pridruži izazovu. Video je objavljen 11. jula i samo tokom dana imao je 11 miliona pregleda, 2 miliona lajkova i 20 hiljada komentara. Prošle su dve nedelje od kako je snimak objavljen i na Fejsbuku i pogledalo ga je 38 miliona ljudi.

 

 

- Devet meseci mučnine i haosa, a oni izađu i izgledaju kao tate - napisao je jedan od korisnika Interneta. Drugi korisnik je u šali dodao da su novorođenčad retko slatka i da morate "verovati procesu odrastanja". Neki su se šalili da ih je Ris podsetila na gospodina Brnsa iz Simsonovih.

Prošlo je dosta vremena otkako se Ris rodila. Devojčica je tek napunila devet meseci. Od otoka nema ni traga, ali na detetovom licu postoji veliki osmeh. Prema rečima njene majke, Ris je puna pozitivne energije i pravi je anđeo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Baehr (@lucybaehr)

 

Nije se svima dopao izazov "ružne bebe". Među komentarima na Instagramu, gde je video takođe podeljen, osvanuli su komentari da je izazov oblik ismevanja i ponižavanja.

- To uopšte nije smešno ... Kako možete biti ponosni sa ismejavanjem sopstvenog deteta? Vi ste bili prva osoba koja joj se smejala. Razmislite o posledicama i uticaju svojih postupaka - prokomentarisao je jedna od korisnika na instagramu.

- Nije smešno, ali je surovo - dodao je drugi korisnik.

Koje je vaše mišljenje?

Komentari (1)
Loading
Dule
29.05.2022 19:05

J*bo vas i tiktok i sve druge mreže ...