Pa ona je savršena žena! Dozvoljava suprugu da ima ljubavnice, jer joj je najvažnije da on bude srećan

Vesti 22.10.2023 14:07 0

Zbog svojih uverenja i načina života, izgubila je neke prijatelje iz detinjstva, jer se ne slažu sa njenim stavom.

monika sa suprugom

Printscreen/Instagram

Monika Huld je 37-ogodišnja domaćica i Instagram manekenka koja je  život posvetila usrećivanju svog supruga Džona (39). „Zbog svojih uverenja, izgubila sam neke od prijatelja iz detinjstva jer misle da sam izgubila dostojanstvo“, rekla je Monika u intervjuu za emisiju „Love Don’t Judge“.

Ona je opisala tipičan dan u kojem, kako kaže, kuva za Džona, čisti kuću i vežba. Ona čak i ne bira šta će da obuče jer Džon to radi. „Džon voli da se lepo obučem čak i kod kuće, a ne voli da se šminkam kada sam u kući“, kaže ova Amerikanka švedskog porekla. Jer dok većina žena ne voli da im se govori šta da rade ili oblače, ona voli kada joj suprug daje jasna uputstva.

"Kada ja zadovoljim njegove želje, on je srećan, a to i mene čini srećnom", objasnila je ona. Džonu Monika nije dovoljna u krevetu, pa ponekad navrate i njegove ljubavnice. „Da, on ima intimne odnose sa drugim ženama, ali to je zaista mali deo naše veze“, tvrdi Monika. "Pogledajte kako to rade drugi sisari; obično alfa mužjak to radi sa svim raspoloživim ženkama", objašnjava Džon i dodaje da odnosi sa drugim ženama čine njihov brak "opuštenijim".

 

 

Kada je u pitanju intimni život ovog bračnog para, Monika kaže da je u krevetu uzbuđuje to što je njen muž dominantan: „Sviđa mi se kada muškarac preuzme kontrolu i uzme šta želi“, rekla je. „Uvek sam na raspolaganju za potrebe svog muža i to volim. Nemam problema sa tim", kaže i dodaje da bi mnoge veze i brakovi bile srećniji kada bi više žena mislilo kao ona.

 

Komentari (0)
Loading