Kao da je ukleta: Istraživanje pokazuje da se u ovoj prostoriji kuće članovi porodice najčešće svađaju, a nije kupatilo!

Vesti 01.11.2023 12:29 0

Novo istraživanje koje se bavilo porodičnim životom pokazalo je u kojim prostorijama u kući se članovi porodice najčešće posvađaju, kao i gde se najbolje opuštaju.

porodica

Shutterstock

Možda vam se čini da se članovi porodice najviše svađaju ispred kupatila, zbog zadržavanja u njemu, ali je istraživanje pokazalo da su u toj prostoriji kuće svađe najređe. Samo 7% parova je reklo da se svađaju zbog toga.

Iznenadićete se koje mesto je žarište sukoba u kući. Na osnovu odgovora zaključeno da je prostorija u kojoj se dešava najviše sukoba među članovima porodice – kuhinja. Čak 15% ispitanika je reklo da u kuhinja najčešće nastaju problemi sa ukućanima.

porodica

Shutterstock

 

Oaza za opuštanje je dnevna soba za većinu ljudi. Više od polovine - 65 odsto ispitanika je izabralo dnevnu sobu kao omiljeno mesto za opuštanje i druženje sa porodicom.

Dakle, u kuhinji izbegavajte razgovore o škakljivim temama, takve teme razmatrajte isključivo u dnevnoj sobi, jer se tu ukućani najprijatnije osećaju, pokazalo je ovo američko istraživanje.

Komentari (0)
Loading