"Pa dobro je rekla": Urnebesna reakcija male Aline na mamino pitanje zašto ne želi decu, ovakva medena klinceza se ne rađa dvaput!

Vesti 14.11.2023 14:33 0

Devojčica na snimku se zove Alina Simon i poreklom je srpkinja i meksikanka...

devojčica

Printscreen/Instagram/arijina_i_alinina_mama

Deca uvek imaju odgovor na svako pitanje, i ti odgovori su često urnebesni i neverovatno bistri. Njihove malene glave vide svet na potpuno drugačiji način. Za razliku od odraslih, nisu imali priliku da padnu pod uticajem stvaranog sveta, te su njihovi pogledi potpuno autentični i njihovi stavovi izrečeni bez dlake na jeziku.

To vidimo na primeru jedne male klinceze koja je zauzela jasan stav odgovorom na mamino pitanje: ,,Zašto nećeš imati decu?"

 

 

Devojčica na snimku se zove Alina Simon i poreklom je srpkinja i meksikanka. Ona zajedno sa majkom, ocem i starijom sestrom živi u Americi, a njihov život prati nekoliko hiljada pratilaca na društvenim mrežama. Ovoga puta smo imali priliku da je vidimo u vrlo slatkom i smešnom videu gde je istakla da ne želi da ima decu jer neće da je maltretiraju.

Njena majka je na to upitala: ,,Pa što ti mene maltretiraš? , na šta je Alina odgovorila: ,,Pa ti si htela decu.".

,,ŠAH MAT!!! Pre je govorila da zavisi (od čega god) da li će imati decu ili ne, a sada sve više vidi kakva je ona prema meni pa je odlucila da ne rizikuje. Šalu na stranu, interesantno kako dečiji mozak varira a samo oni znaju na osnovu čega donose neke “odluke”. Nas tri stvarno mnogo pričamo i uvek nekako spontano dođemo do određenih tema…sita se ismejem. Mnogo mi je žao što često ne uhvatim neke njihove izjave sa kamerom, ali dobro…nekada neki momenti i treba da se sačuvaju samo u mojoj glavi," napisala je Alinina mama u opisu videa.

Vidno oduševljeni pratioci su odmah potrčali da ostave brojne komentare, gde su se posebno istakli ovi: ,,Gde je onaj gif Dare Bubamare: pa dobro je rekla" ; ,,Kad ostaneš bez teksta na ovakav odgovor" ; ,,Objasnila" ; ,,Obožavanje"... 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Udruženje Asocijacija mama S rbije i naš portal "Naj žena“, pokrenuo je novi video serijal „Naj mama“. One su pravi borci i majke sa velikim slovo "M" koje su svojim primerom pokazale šta nam svima znači bezuslovna ljubav. 💜 Jovana Šišić je rodila petoro dece, ćerke: Anu, Sofiju i Ninu i blizance, dečake Mihaila i Stefana. 👩‍👧‍👧 Kao majci petoro dece život joj je prirodno nametnuo mnogobrojne obaveze, ali ona nikada nije odustala od ideje da poslovni uspesi mogu da se nižu i onda kada vas mnogi vide i doživljavaju isključivo kao domaćicu i ženu čija je jedina okupacija briga o porodici. 💪🏻 Njenu priču pogledajte na linku u opisu profila! 📲 ---------- #najžena #žena #najmama #mama #jednajemajka #hrabrost #upornost #dete #ženamajkakraljica #asocijacijamamasrbije #tiktokserbia🇷🇸 #foryoupage #majke #fypシ #fyp #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading